poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BMW

Witam. Co sądzicie na temat tego BMW - czy cena jest adekwatna do tego auta ? Znawcy wiedzą ocb :) Czekam na opinie.

http://moto.allegro.pl/item826048697_bmw_e46_328ci_coupe_194km_zarej_w_pl_alu17_klima.html

pamietasz te dziewczyny słodkie jak mód?
dziś to materialistki co chcą porshe i h...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BMW

Ze zdjec sie sie dowiesz jaki jest rzeczywisty stan samochodu, dobrze jest zrobic przegląd przed zakupowy w autoryzowanym serwisie. Pozdrawiam

się nie dowiesz*

cena jest normalna, ale dopiero w realu mozna oceniac jakos i to co jest opisane na aukcji

Walony przodem.

skąd wiesz, że walony po czym poznajesz ????

taak i ten przebieg...no coz pewnie jakas starsza Pani nim jezdzila......

2.8 litra;) tylko taka po 80 tce

kolego nawet jak byl niewiele bity to warto sie temu przyjzec jesli jest dobrze zrobiony to smialo mozna kupic nie sluchaj sie tych zazdrosnikow z tego portalu

http://moto.allegro.pl/item832952431_bmw_328_coupe_czarna_full_opcja_harman_kardon.html

bierz tą świeższa i blisko nie dziękować mi za reklamę ;);)

no piekna lalka bardzo ładna :) narazie ja pytam o opinie na lato coś kupię napewno w tej budzie i z tym silnikiem. Kto wie co za motor tam siedzi to wie czym to pachnie :) Pozdro !

Ten motor pachnie tym że szybko skończysz tak ten w Konarzycach ostatnio, czyli na drzewie, a później na pace Mercedesa VITO typ. karawan.

Pchać się w dziesięcio letnie auto to jakiś absurd, no ale to zawsze jest BMW i małolaty mają mokro :-)

nie jestem zwolennikiem bmw ale vip1 widze ze nie masz pojecia o samochodach bo i rocznysamochod moze byc złomem widziałem juz takie a nawet nastoletni moze byc w super stanie technicznym i wizualnym no chyba ze masz min 100 000 na auto to nie właczaj sie wcale na ten temat
Wszystko zalezy kto i jak jezdził

no prosze sa tez i auta z realnym jak na swoj wiek przebiegiem............

nie trzeba mieć 100.000 tyś, dobre auto można już kupić za 40.000pln i nie są to duże pieniądze, jest to średnie roczne wynagrodzenie w PL

jeździłem i szybszymi BMW i jakoś na drzewie nie skończyłem. Najważniejsze jest to, aby mieć rozum podczas poruszania się takimi pojazdami ... Czemu każdy uważa, że jak już większy motor to na drzewie ? zazdrość jakaś łapie? gwarantuje, żebyś dostał takie auto z takim motorem, to byś był przeciwny swojej wypowiedzi... mówię do Ciebie - romek_pietrucha

bez komentarza ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org