Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BMW |
Witam. Co sądzicie na temat tego BMW - czy cena jest adekwatna do tego auta ? Znawcy wiedzą ocb :) Czekam na opinie. http://moto.allegro.pl/item826048697_bmw_e46_328ci_coupe_194km_zarej_w_pl_alu17_klima.html pamietasz te dziewczyny słodkie jak mód? dziś to materialistki co chcą porshe i h...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BMW |
Ze zdjec sie sie dowiesz jaki jest rzeczywisty stan samochodu, dobrze jest zrobic przegląd przed zakupowy w autoryzowanym serwisie. Pozdrawiam
|
|
się nie dowiesz*
|
|
cena jest normalna, ale dopiero w realu mozna oceniac jakos i to co jest opisane na aukcji
|
|
Walony przodem.
|
|
skąd wiesz, że walony po czym poznajesz ???? pamietasz te dziewczyny słodkie jak mód? dziś to materialistki co chcą porshe i h...
|
|
taak i ten przebieg...no coz pewnie jakas starsza Pani nim jezdzila......
|
|
2.8 litra;) tylko taka po 80 tce
|
|
kolego nawet jak byl niewiele bity to warto sie temu przyjzec jesli jest dobrze zrobiony to smialo mozna kupic nie sluchaj sie tych zazdrosnikow z tego portalu
|
|
http://moto.allegro.pl/item832952431_bmw_328_coupe_czarna_full_opcja_harman_kardon.html bierz tą świeższa i blisko nie dziękować mi za reklamę ;);)
|
|
no piekna lalka bardzo ładna :) narazie ja pytam o opinie na lato coś kupię napewno w tej budzie i z tym silnikiem. Kto wie co za motor tam siedzi to wie czym to pachnie :) Pozdro ! pamietasz te dziewczyny słodkie jak mód? dziś to materialistki co chcą porshe i h...
|
|
Ten motor pachnie tym że szybko skończysz tak ten w Konarzycach ostatnio, czyli na drzewie, a później na pace Mercedesa VITO typ. karawan.
|
|
Pchać się w dziesięcio letnie auto to jakiś absurd, no ale to zawsze jest BMW i małolaty mają mokro :-)
|
|
nie jestem zwolennikiem bmw ale vip1 widze ze nie masz pojecia o samochodach bo i rocznysamochod moze byc złomem widziałem juz takie a nawet nastoletni moze byc w super stanie technicznym i wizualnym no chyba ze masz min 100 000 na auto to nie właczaj sie wcale na ten temat Wszystko zalezy kto i jak jezdził
|
|
no prosze sa tez i auta z realnym jak na swoj wiek przebiegiem............
|
|
nie trzeba mieć 100.000 tyś, dobre auto można już kupić za 40.000pln i nie są to duże pieniądze, jest to średnie roczne wynagrodzenie w PL
|
|
jeździłem i szybszymi BMW i jakoś na drzewie nie skończyłem. Najważniejsze jest to, aby mieć rozum podczas poruszania się takimi pojazdami ... Czemu każdy uważa, że jak już większy motor to na drzewie ? zazdrość jakaś łapie? gwarantuje, żebyś dostał takie auto z takim motorem, to byś był przeciwny swojej wypowiedzi... mówię do Ciebie - romek_pietrucha bez komentarza ... pamietasz te dziewczyny słodkie jak mód? dziś to materialistki co chcą porshe i h...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |