czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Yorkshire Terrier mini

Witam.
Poszukuję hodowli w okolicach Łomży, która posiada pieska szczeniaczka rasy Yorkshire Terrier ( miniaturka ) lub może osoby, która ma do sprzedania. Nie zależy mi na żadnym rodowodzie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Yorkshire Terrier mini

hej moja kolezanka ma miesieczne yorki, rodzice szczeniakow byli malutcy, mozesz zadzwonic i zapytac czy jeszcze nie wszystkie zarezerwowane, miala 4 pieski i jedna suczke. kom 506573281

York to pies dla ciotek;p
http://ofu.pl/xxustawka

El cóndor pasa

yorka na starej lomzy kupisz w strone zambrowa

z tego co mi wiadomo to na nowogrodzkiej tam gdzie kwiaciarnia jest mieli yorki miniaturki i gdzies na zawadach ale nie jestem w stanie powiedziec gdzie dokladnie

Nie ma HODOWLI gdzie mają yorki bez rodowodu. Są rozmnażalnie, takie fabryczki szczeniaków i wykańczalnie suk.
Kupując w takiej rozmnażalni popierasz męczarnie zwierząt i oszutów. Wybór należy do Ciebie...

Pozdrawiam.

PS. Napisz, proszę, na czym Ci zależy, skoro nie na rodowodzie.

mimo wczesniejszych sporow, idac za mysla, ze "tylko krowa nie zmienia zdania", tym razem zgadzam sie z adamusem.

btw ta rasa wbrew pozorom nie nadaje sie dla dzieci... :/

To jest jakaś nowa rasa? York mini? Haha... Z takim pojęciem to juz na starcie odpuść sobie psa.
A jeśli szukasz hodowli, to w Konarzycach P. Malinowski nadal chyba hoduje yorki.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org