Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yorkshire Terrier mini |
Witam. Poszukuję hodowli w okolicach Łomży, która posiada pieska szczeniaczka rasy Yorkshire Terrier ( miniaturka ) lub może osoby, która ma do sprzedania. Nie zależy mi na żadnym rodowodzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yorkshire Terrier mini |
hej moja kolezanka ma miesieczne yorki, rodzice szczeniakow byli malutcy, mozesz zadzwonic i zapytac czy jeszcze nie wszystkie zarezerwowane, miala 4 pieski i jedna suczke. kom 506573281
|
|
York to pies dla ciotek;p http://ofu.pl/xxustawka El cóndor pasa
|
|
yorka na starej lomzy kupisz w strone zambrowa
|
|
z tego co mi wiadomo to na nowogrodzkiej tam gdzie kwiaciarnia jest mieli yorki miniaturki i gdzies na zawadach ale nie jestem w stanie powiedziec gdzie dokladnie
|
|
Nie ma HODOWLI gdzie mają yorki bez rodowodu. Są rozmnażalnie, takie fabryczki szczeniaków i wykańczalnie suk. Kupując w takiej rozmnażalni popierasz męczarnie zwierząt i oszutów. Wybór należy do Ciebie... Pozdrawiam. PS. Napisz, proszę, na czym Ci zależy, skoro nie na rodowodzie.
|
|
mimo wczesniejszych sporow, idac za mysla, ze "tylko krowa nie zmienia zdania", tym razem zgadzam sie z adamusem. btw ta rasa wbrew pozorom nie nadaje sie dla dzieci... :/
|
|
To jest jakaś nowa rasa? York mini? Haha... Z takim pojęciem to juz na starcie odpuść sobie psa. A jeśli szukasz hodowli, to w Konarzycach P. Malinowski nadal chyba hoduje yorki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |