Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
na wesele tylko dj wodzirej |
18 pażdziernika bawiłem sie na weselu grał gość o imieniu kamil jako dj wodzirej bawił ludzi świetnie muzyka same przeboje dla młodych i starszych pewnie to normalka ale nigdzie nie tańczyłem prowadzone przez kogoś tańce nawet moja babcia tańczyła opa opa prowadzone przez kamila macarena prawy do lewego Y.M.C.A a i krótkie przerwy i nikt nie fałszował nr do niego 508-977-399 polecam gościa umnie tez bedzie grał w sierpniu na weselu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: na wesele tylko dj wodzirej |
Grunt to dobrze się zareklamować!
|
|
nie stety to nie jest reklama myśle że on nie musi się reklamować a ja za to kasy nie wziełem aby kogoś reklamować był dobry to napisałem
|
|
"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane" Robisz sobie reklamę i to w perfidny sposób. O.
|
|
1
|
|
kolejna autoreklama - dno i wodorosty
|
|
To twoi koledzy sie chajtali? z tego co wiem Y.M.C.A to hymn gejowski....hehh bezobrazy ale koles troche repertuar pomylil no chyba ze jednak??!!.... bez obrazy oczywiscie Zdetronizowany
|
|
dzwoniłem na ten numer i jakiś dzieciak odebrał i kazał mi się walić
|
|
nie jestem jego kolego ani przyjacielem tylko widze że gościowi troszeczke namieszałem
|
|
z tą jak wy piszecie reklamo
|
|
Gościu roboty nie masz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taka reklama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ludzie co wy o tej reklamie facet zagrał i wszystko napisałem bo mi się podobało jak bym wiedział że tak to odbierzecie to bym tu onim nie wspomniał
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |