czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
na wesele tylko dj wodzirej

18 pażdziernika bawiłem sie na weselu grał gość o imieniu kamil jako dj wodzirej bawił ludzi świetnie muzyka same przeboje dla młodych i starszych pewnie to normalka ale nigdzie nie tańczyłem prowadzone przez kogoś tańce nawet moja babcia tańczyła opa opa prowadzone przez kamila macarena prawy do lewego Y.M.C.A a i krótkie przerwy i nikt nie fałszował nr do niego 508-977-399 polecam gościa umnie tez bedzie grał w sierpniu na weselu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: na wesele tylko dj wodzirej

Grunt to dobrze się zareklamować!

nie stety to nie jest reklama myśle że on nie musi się reklamować a ja za to kasy nie wziełem aby kogoś reklamować był dobry to napisałem

"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane" Robisz sobie reklamę i to w perfidny sposób. O.

1

kolejna autoreklama - dno i wodorosty

To twoi koledzy sie chajtali? z tego co wiem Y.M.C.A to hymn gejowski....hehh bezobrazy ale koles troche repertuar pomylil no chyba ze jednak??!!.... bez obrazy oczywiscie

Zdetronizowany

dzwoniłem na ten numer i jakiś dzieciak odebrał i kazał mi się walić

nie jestem jego kolego ani przyjacielem tylko widze że gościowi troszeczke namieszałem

z tą jak wy piszecie reklamo

Gościu roboty nie masz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taka reklama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ludzie co wy o tej reklamie facet zagrał i wszystko napisałem bo mi się podobało jak bym wiedział że tak to odbierzecie to bym tu onim nie wspomniał

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org