czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MMa w Łomży

hej:) wie ktoś może czy są w Łomży prowadzone jakieś zajęcia z MMA??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MMa w Łomży

pod yamą w soboty od 23 do 2

co to ta MMa??

Mieszane sztuki walki ;D w zasadzie są to wszystkie techniki dozwolone w innych sportach walki bez broni (czyli zwykły boks itd) ;)

Jako tako MMA w Łomży nie ma.

jako tako nie ma, ale treningi sa prowadzone :)

No to się zdecydujcie jest czy nie ma?? :) trenowałam jakiś czas w innym mieście, a teraz siedze w łomży na stancji ale chciałąbym jeszcze poćwiczyć:) tylko dziwne że nic takiego nie ma...hmm

Kiedyś były w Jeziorku niezłe!

Jakieś 5 miesięcy temu wiem, że było bodajże w szkole nr 2 (koło ronda) na godzinę 16 w poniedziałki i chyba czwartki... A jak jest teraz i czy jest to nie mam pojęcia... Też bym się przeszedł jak by ktoś tu poinformował co i jak? Póki co condi_yeah zapraszamy na boks do agrobiznesu - najbliższy trening poniedziałek na 16.30.

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

to była raczej krav maga w łomzy nie ma i nie było mma ale szkoda jeszcze nikt otym nie pomyślał w szkole nr 2 masz krav maga i reszte nic ciekawego

w Łomży jest sekcja szachów to jak chcesz tam mozesz polatac bo o MMA, BJJ, MT zapomnij.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org