Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MMa w Łomży |
hej:) wie ktoś może czy są w Łomży prowadzone jakieś zajęcia z MMA??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MMa w Łomży |
pod yamą w soboty od 23 do 2
|
|
co to ta MMa??
|
|
Mieszane sztuki walki ;D w zasadzie są to wszystkie techniki dozwolone w innych sportach walki bez broni (czyli zwykły boks itd) ;)
|
|
Jako tako MMA w Łomży nie ma.
|
|
jako tako nie ma, ale treningi sa prowadzone :)
|
|
No to się zdecydujcie jest czy nie ma?? :) trenowałam jakiś czas w innym mieście, a teraz siedze w łomży na stancji ale chciałąbym jeszcze poćwiczyć:) tylko dziwne że nic takiego nie ma...hmm
|
|
Kiedyś były w Jeziorku niezłe!
|
|
Jakieś 5 miesięcy temu wiem, że było bodajże w szkole nr 2 (koło ronda) na godzinę 16 w poniedziałki i chyba czwartki... A jak jest teraz i czy jest to nie mam pojęcia... Też bym się przeszedł jak by ktoś tu poinformował co i jak? Póki co condi_yeah zapraszamy na boks do agrobiznesu - najbliższy trening poniedziałek na 16.30. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
to była raczej krav maga w łomzy nie ma i nie było mma ale szkoda jeszcze nikt otym nie pomyślał w szkole nr 2 masz krav maga i reszte nic ciekawego
|
|
w Łomży jest sekcja szachów to jak chcesz tam mozesz polatac bo o MMA, BJJ, MT zapomnij.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |