Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stare miesto ! Odpoczynek |
Witam mam do Was Łomżyniacy pytanie.Gdzie w naszej Łomży można odpocząć na starym mieście mam tu na myśli jakieś restauracje,puby.Gdzieś gdzie można się spotkać ze znajomymi i przyjemnie posiedzieć pogadać,wypić dobrą kawę lub coś mocniejszego.Czekam na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stare miesto ! Odpoczynek |
To se ne da :( Stare miasto za blisko kościołów, księdze się boją, że naród zamiast do nich na rozpuste polezie a i prezydenty w komitywie z klechami to i koncesji na % nie dają. Ogólnie lipa. Tylko czekać aż w okolicach Statoil kolejny kościół postawią i tam też miejsca rozrywki znikną. Jak chcesz się spotkać ze znajomymi w centrum miasta na legalu to zapiszcie sie do Wspólnoty Matki Boskiej Najwłaściwszej i tamże przyjemnie sobie pijcie dobra kawę lub herbatę między co mocniejszymi modłami :) Oczywiście pod czujnym okiem księdza prowadzącego
|
|
zgadzam się z małą uwagą, że to nie naród a księża będą chodzić na rozpustę
|
|
nie będą chodzić tylko już chodzą ;P
|
|
faktycznie, chochlik drukarski się zakradł
|
|
najlepiej to jak sie nie wstydzisz to w domu :)
|
|
Jak chcesz normalnie zjeść,napić,posiedzieć i smacznie na dodatek, to polecam Retro na nowogrodzkiej, na starym mieście można co najwyżej zapiekankę zjeść z budki Ich bin fur Berlin...
|
|
Sura swietny post hehe ;) W tym.....naszym....mieście Łomży nie ma nic sprawiającego przyjemność człowiekowi pragnącemu się pozytywnie rozerwać... Pomysłowo.
|
|
No dobrze Retro,ale przecież ono nie jest w na starówce.Latem można było jeszcze posiedzieć w ogródku,albo malince a teraz to już pustka
|
|
Znajomy otwiera kawiarnie w tamtej okolicy, zapowiada się nieźle - zależy oczywiście co kto lubi. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
o to super a słyszeliście coś o tej kawiarni pod ratuszem? nie byłam tam jeszcze ale mamy zamiar ze znajomymi się wybrać.
|
|
Stare miasto w Łomzy jest zgredziałe i takie powinno zostać :) restauratorzy powinni wyjśc do ludzi, a nie kombinować jak na starówce otworzyć lokale. Wbrew temu co jest napisane na znakach starówka nie jest centrum miasta. Wystarczy looknąć na mapę :)
|
|
bardzo fajne miejsce. byłam kilka razy z przyjaciółmi i polecam. w weekendy jest muzyka na żywo, bardzo fajny klimat:) pzdr
|
|
o uwielbiam muzykę na żywo,ale coś fajnego czy nie bardzo?
|
|
fajne czy nie wszystko zależy od gatunku muzyki, który lubisz. tam grają tacy goście na gitarach generalnie przeboje polskiego rocka ale nie tylko. jeżeli o mnie chodzi to bardzo mi sie podoba, zresztą przyjdź sama to sie przekonasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |