niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stare miesto ! Odpoczynek

Witam mam do Was Łomżyniacy pytanie.Gdzie w naszej Łomży można odpocząć na starym mieście mam tu na myśli jakieś restauracje,puby.Gdzieś gdzie można się spotkać ze znajomymi i przyjemnie posiedzieć pogadać,wypić dobrą kawę lub coś mocniejszego.Czekam na wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stare miesto ! Odpoczynek

To se ne da :( Stare miasto za blisko kościołów, księdze się boją, że naród zamiast do nich na rozpuste polezie a i prezydenty w komitywie z klechami to i koncesji na % nie dają. Ogólnie lipa. Tylko czekać aż w okolicach Statoil kolejny kościół postawią i tam też miejsca rozrywki znikną. Jak chcesz się spotkać ze znajomymi w centrum miasta na legalu to zapiszcie sie do Wspólnoty Matki Boskiej Najwłaściwszej i tamże przyjemnie sobie pijcie dobra kawę lub herbatę między co mocniejszymi modłami :) Oczywiście pod czujnym okiem księdza prowadzącego

zgadzam się z małą uwagą, że to nie naród a księża będą chodzić na rozpustę

nie będą chodzić tylko już chodzą ;P

faktycznie, chochlik drukarski się zakradł

najlepiej to jak sie nie wstydzisz to w domu :)

Jak chcesz normalnie zjeść,napić,posiedzieć i smacznie na dodatek, to polecam Retro na nowogrodzkiej,
na starym mieście można co najwyżej zapiekankę zjeść z budki

Ich bin fur Berlin...

Sura swietny post hehe ;)
W tym.....naszym....mieście Łomży nie ma nic sprawiającego przyjemność człowiekowi pragnącemu się pozytywnie rozerwać...

Pomysłowo.

No dobrze Retro,ale przecież ono nie jest w na starówce.Latem można było jeszcze posiedzieć w ogródku,albo malince a teraz to już pustka

Znajomy otwiera kawiarnie w tamtej okolicy, zapowiada się nieźle - zależy oczywiście co kto lubi.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

o to super a słyszeliście coś o tej kawiarni pod ratuszem? nie byłam tam jeszcze ale mamy zamiar ze znajomymi się wybrać.

Stare miasto w Łomzy jest zgredziałe i takie powinno zostać :)
restauratorzy powinni wyjśc do ludzi, a nie kombinować jak na starówce otworzyć lokale.

Wbrew temu co jest napisane na znakach starówka nie jest centrum miasta. Wystarczy looknąć na mapę :)

bardzo fajne miejsce. byłam kilka razy z przyjaciółmi i polecam. w weekendy jest muzyka na żywo, bardzo fajny klimat:) pzdr

o uwielbiam muzykę na żywo,ale coś fajnego czy nie bardzo?

fajne czy nie wszystko zależy od gatunku muzyki, który lubisz. tam grają tacy goście na gitarach generalnie przeboje polskiego rocka ale nie tylko. jeżeli o mnie chodzi to bardzo mi sie podoba, zresztą przyjdź sama to sie przekonasz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org