niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cukiernie

Mozecie mi podpowiedziec w ktorej cukierni sa dobre torty? Przy okazji prosze o namiary. Dzieki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cukiernie

U Cendrowskich jest bardzo dobry śmietankowy z owocami i ciemny z wiśniami. Tylko zależy na jaką okazję.
Ale tam są dobre i chyba się nie zawiedziesz. Kupiłam raz z poloneza ale nie za bardzo. Ale to też kwestia gustu. Smacznego.

W Rafaello są dobre torty, polecam bananowy.
U Cendrowskich też ale zaczęli nasączać jak za dawnych czasów zapachami.
Wiele osób nie próbowało a są bardzo dobre torty do odmrożenia "Conditorei Coppenrath & Wiese" do kupienia w Kauflandzie.

Interesuje Cie tort na specjalna okazje czy tradycyjny, bo to jest podstawowe pytanie??

W ABC na Legionów maja rózne wzory, choć smakowo są średnie, w Okruszku na Przykoszarowej też maja różne, a smakowo nie wiem. Jeżeli jednak chodzi o tradycyjne to Cendrowscy, od lat są a rynku i zawsze biore torty od nich.

Pozdrawiam

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

W ABC na Al. Legionów to są torty z Zambrowa, pychotka!!

Tylko Cendrowscy :)

a ja od kilku lat kupowałem u Cendroskich dopóki nie spóbowałem z Zambrowa.śą rewelacyjne.Polecam

akapulko12

Chodzi mi o tort na 3 urodziny mojego synka, slyszalam ze mozna zamowic w ksztalcie misia albo samochodziku, szukalam namiaru na raffaello ale nie moge znalezc. Dzieki za podpowiedzi. Pozdrawiam.

Koleżanka brała dla córki w ABC w kształcie lalki Barbie więc jeśli chodzi o taki konkretnie tort to powinnaś tam spróbować :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org