Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cukiernie |
Mozecie mi podpowiedziec w ktorej cukierni sa dobre torty? Przy okazji prosze o namiary. Dzieki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cukiernie |
U Cendrowskich jest bardzo dobry śmietankowy z owocami i ciemny z wiśniami. Tylko zależy na jaką okazję. Ale tam są dobre i chyba się nie zawiedziesz. Kupiłam raz z poloneza ale nie za bardzo. Ale to też kwestia gustu. Smacznego.
|
|
W Rafaello są dobre torty, polecam bananowy. U Cendrowskich też ale zaczęli nasączać jak za dawnych czasów zapachami. Wiele osób nie próbowało a są bardzo dobre torty do odmrożenia "Conditorei Coppenrath & Wiese" do kupienia w Kauflandzie.
|
|
Interesuje Cie tort na specjalna okazje czy tradycyjny, bo to jest podstawowe pytanie?? W ABC na Legionów maja rózne wzory, choć smakowo są średnie, w Okruszku na Przykoszarowej też maja różne, a smakowo nie wiem. Jeżeli jednak chodzi o tradycyjne to Cendrowscy, od lat są a rynku i zawsze biore torty od nich. Pozdrawiam "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
W ABC na Al. Legionów to są torty z Zambrowa, pychotka!!
|
|
Tylko Cendrowscy :)
|
|
a ja od kilku lat kupowałem u Cendroskich dopóki nie spóbowałem z Zambrowa.śą rewelacyjne.Polecam akapulko12
|
|
Chodzi mi o tort na 3 urodziny mojego synka, slyszalam ze mozna zamowic w ksztalcie misia albo samochodziku, szukalam namiaru na raffaello ale nie moge znalezc. Dzieki za podpowiedzi. Pozdrawiam.
|
|
Koleżanka brała dla córki w ABC w kształcie lalki Barbie więc jeśli chodzi o taki konkretnie tort to powinnaś tam spróbować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |