Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zobacz |
www.alstyle.ocom.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zobacz |
Zapraszamy do rejestracji
|
|
daj spokój człowieku zaraz i tak ci wyjadacze z 4lomza zrobią z tego tematu syf ;) Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
czy baner był robiony na legalnym oprogramowaniu?
|
|
jest forum motone.pl i acl, po co jeszcze to? ludzie nie potrafia sie integrowac to zaklada kazdy oddzielne, prywatne forum, pytanie tylko po co?
|
|
widzialem te forum,wedlug mnie daje rade a po drugie coś się przyjamniej dzieje w naszej kochanej lomzy i to jest jakas odskocznia od tematow typu obcokrajowcy itp.Co do kolegi Ja jak Ja moze w przyszlosci beda rywalizacje miedzy tymi klubami w postaci rajdow 1/4 mili itp.cos by sie przyjamniej dzialo ale czas pokaze
|
|
rajdow? byly kjs to nie bylo komu startowac a na 1/4 to kto tu mialby walczyc np.???
|
|
Ja nie mówię że teraz ale w przyszłości , dobrze że jest zainteresowanie tym tematem. Pozdrawiam
|
|
po drugie motone.pl to nie klub tylko dostepne dla wszystkich forum o tematyce motoryzacyjnej........
|
|
dokladnie. nie wiem na ch 5 forum w lomzy. niedlugo kazdy sam swoje zalozy i bedzie po 3 uzytkownikow :D
|
|
5 ??
|
|
ale syf
|