niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zobacz

www.alstyle.ocom.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zobacz

Zapraszamy do rejestracji

daj spokój człowieku zaraz i tak ci wyjadacze z 4lomza zrobią z tego tematu syf ;)

Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS
(:Łomża moją weną:)

czy baner był robiony na legalnym oprogramowaniu?

jest forum motone.pl i acl, po co jeszcze to? ludzie nie potrafia sie integrowac to zaklada kazdy oddzielne, prywatne forum, pytanie tylko po co?

widzialem te forum,wedlug mnie daje rade a po drugie coś się przyjamniej dzieje w naszej kochanej lomzy i to jest jakas odskocznia od tematow typu obcokrajowcy itp.Co do kolegi Ja jak Ja moze w przyszlosci beda rywalizacje miedzy tymi klubami w postaci rajdow 1/4 mili itp.cos by sie przyjamniej dzialo ale czas pokaze

rajdow? byly kjs to nie bylo komu startowac a na 1/4 to kto tu mialby walczyc np.???

Ja nie mówię że teraz ale w przyszłości ,
dobrze że jest zainteresowanie tym tematem.

Pozdrawiam

po drugie motone.pl to nie klub tylko dostepne dla wszystkich forum o tematyce motoryzacyjnej........

dokladnie. nie wiem na ch 5 forum w lomzy. niedlugo kazdy sam swoje zalozy i bedzie po 3 uzytkownikow :D

5 ??

ale syf

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org