czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zasięg w play

Witam! Mam pytanie do osób posiadających telefon w sieci play, otóż od rana nie mam zasięgu, czy coś takiego ma ktoś może? A może ktoś wie jaka jest tego przyczyna???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zasięg w play

a moze to telefon nawalil ... (nie pomoge-ORANGE)

Ja mam Play i zasięg jest OK

Jestem w Play i zasięg mam OK pewnego razu też miałem sytuację taką jak ty i okazało się , że jest to wina telefonu.

Więc co mam zrobić żeby go odzyskać?

Już w porządku, wystarczył reset ;)

Może mowa tu o innym przypadku, ale jeśli chodzi o zasięg PLAY w łomży to dno i wodorosty. Mam u nich abo już od roku, w tym czasie mam już 3ci aparat, 2ga kartę sim, multum złożonych reklamacji, zmian w ustawieniach aparatów a kicha z zasięgiem jak była tak jest. Nie wyobrażam sobie internetu u nich jeśli z rozmowami głosowymi są takie problemy w bardzo wielu miejscach w mieście.

Polecam, ale omijać szerokim łukiem tą sieć.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Dziwna sprawa to co piszesz, przeciez Play korzysta z nadajników Plusa, także powinni miec taki sm zasięg jak Plus.

z Plusa + dodatkowe swoje, wiec Play powinien miec nawet lepszy niz sam Plus.
w Lomzy sa 3 nadajniki Play - bawelna(umts), polonez(umts) i wyjazd na zambrow(tylko gsm 900).
Plus ma 12 nadajnikow.

jedyny prawdziwy jasio :}

No, poteoretyzujcie sobie.
Właśnie chyba roaming wychodzi dla playa bokiem. Gdy ma tel w zasięgu bts playa to traktuje go priorytetowo mimo słabego sygnału. Natomiast ustawienie plus-a "na sztywno" skutkuje tym, że nie wszędzie działa.
Ogólnie kicha - 7 lat miałem w idei, żona kilka lat w erze i nawet kilka lat temu mimo że pokrycie kraju był procentowo mniejsze to gdy byłem w mieście nie zdarzało się żeby moi rozmówcy słyszeli "abonent niedostępny" A teraz słyszą.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

To dosyć dziwne bo ja też mam Playa i mam zasięg w całej Łomży a nawet poza nią w okolicznych lasach, nad rzeką gdzie era nigdy nie działała

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org