Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dotacja z UE |
Poszukuje firmy, bądź osoby prywatnej z Łomży, która zajmuje się pozyskiwaniem dotacji z UE i jest w tym skuteczna. W Białymstoku jest takich firm dużo, natomiast nie znam w Łomży. Proszę o namiary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dotacja z UE |
Witaj W Łomży znajduje się biuro, które pomaga osobom prawnym jak i fizycznym w pozyskiwaniu środków z UE. Wszystkie informacje jak i pomoc otrzymasz tam bezpłatnie Znajduje się ono w Starostwie Powiatowym w Łomży na ul. Szosa Zambrowska 1/27 Wchodzisz głównymi drzwiami i na piętrze po lewej stronie, znajdziesz napewno. Pozdrawiam
|
|
Ok dzięki za informacje. Jest to jakiś punkt zaczepienia. Tylko jeżeli jest to bezpłatnie to podejrzewam, że tylko podpowiedzą co jak napisać i gdzie złożyć. Mi bardziej zależy na firmie, która poprowadzi kompletnie wszystko od początku do końca, która ma na tyle doświadczenia, że wie co i jak napisać we wniosku, żeby było dobrze. Pozdrawiam
|
|
Napisz w skrócie na co chcesz pozyskać pieniądze. Znam parę osób, które mają duże doświadczenie w pisaniu wniosków o dofinansowanie oraz w zarządzaniu projektami. Dotyczy to zarówno projektów współfinansowanych z EFRR jak i EFS a także mniejszych grantów. W Łomży nie ma takiej firmy, ciężko by było jej się utrzymać tylko z takiej działalności.
|
|
Pieniądze chcę pozyskać na rozwój firmy t.j z skorzystać z działania 1.4 Wsparcie inwestycyjne dla przedsiębiorstw - z tego co się orientowałem z tego programu mógłbym bez problemu skorzystać. Prawdopodobnie pierwszy nabór był we wrześniu, a teraz około listopada ma być chyba drugi. Jak możesz prześlij mi namiary do tych osób na maila:karolo80@poczta.onet.pl oraz skąd te osoby są.
|
|
volkswagen pewnie masz rację,że na Szosie Zambrowskiej tylko podpowiedzą - co i jak?.Myślę jednak,że można tam by było dogadać się prywatnie co do poprowadzenia projektu.Jak byś wiedział coś więcej to napisz ogólnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |