czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dotacja z UE

Poszukuje firmy, bądź osoby prywatnej z Łomży, która zajmuje się pozyskiwaniem dotacji z UE i jest w tym skuteczna. W Białymstoku jest takich firm dużo, natomiast nie znam w Łomży. Proszę o namiary.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dotacja z UE

Witaj

W Łomży znajduje się biuro, które pomaga osobom prawnym jak i fizycznym w pozyskiwaniu środków z UE. Wszystkie informacje jak i pomoc otrzymasz tam bezpłatnie

Znajduje się ono w Starostwie Powiatowym w Łomży na ul. Szosa Zambrowska 1/27

Wchodzisz głównymi drzwiami i na piętrze po lewej stronie, znajdziesz napewno.

Pozdrawiam

Ok dzięki za informacje. Jest to jakiś punkt zaczepienia. Tylko jeżeli jest to bezpłatnie to podejrzewam, że tylko podpowiedzą co jak napisać i gdzie złożyć. Mi bardziej zależy na firmie, która poprowadzi kompletnie wszystko od początku do końca, która ma na tyle doświadczenia, że wie co i jak napisać we wniosku, żeby było dobrze.

Pozdrawiam

Napisz w skrócie na co chcesz pozyskać pieniądze. Znam parę osób, które mają duże doświadczenie w pisaniu wniosków o dofinansowanie oraz w zarządzaniu projektami. Dotyczy to zarówno projektów współfinansowanych z EFRR jak i EFS a także mniejszych grantów.
W Łomży nie ma takiej firmy, ciężko by było jej się utrzymać tylko z takiej działalności.

Pieniądze chcę pozyskać na rozwój firmy t.j z skorzystać z działania 1.4 Wsparcie inwestycyjne dla przedsiębiorstw - z tego co się orientowałem z tego programu mógłbym bez problemu skorzystać. Prawdopodobnie pierwszy nabór był we wrześniu, a teraz około listopada ma być chyba drugi.
Jak możesz prześlij mi namiary do tych osób na maila:karolo80@poczta.onet.pl oraz skąd te osoby są.

volkswagen pewnie masz rację,że na Szosie Zambrowskiej tylko podpowiedzą - co i jak?.Myślę jednak,że można tam by było dogadać się prywatnie co do poprowadzenia projektu.Jak byś wiedział coś więcej to napisz ogólnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org