Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doktor Szantula |
Co wiecie na temat tej pani doktor,jest dobra?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doktor Szantula |
Jej męża się spytaj.
|
|
Tak. Dokładna ,wnikliwa.Polecam. Tez do niej chodzę z synkiem.
|
|
A żeś wcidupny jak salomona gacie
|
|
A jakiej odpowiedzi spodziewałaś sie na na głupawe pytanie bez treści?
|
|
Osobiście nie polecam dr. Szantuli. Jest bardzo nie sympatyczna nie ma podejścia do dzieci i często stawia złe diagnozy, przynajmniej w moim przypadku! domi84
|
|
Sam jesteś głupi baranie.Na pewno nie czekałam na głupie odpowiedz.
|
|
kiedy moja corka zachorowala na zapalenie pluc i oskrzeli Szantula stwierdzila ze to lekka infekcja przepisala syropek i nazwala mnie przewrazliwiona matka, czulam ze dziecku dolega cos gorszego, pojechalam do innej lekarki ktora od razu skierowala corke na przeswietlenie i wyszlo zapalenie pluc i oskrzeli, corka miala zastrzyki, wziewnie sterydy, gdybym posluchala sie Szantulowej to az sie boje pomyslec co by sie dziecku stalo!!!! Bylam u tej Pani i drugi raz bo nie moglam sie dostac do innego lekarza, corci wyskoczyly jakies guzy na wezlach chlonnych z tylu glowki, Szantulowa powiedziala mi tyle ile i ja wiedzialam ze to guzki na wezlach chlonnych, ja zapytalam od czego one sie wziely, co to dokladnie jest to znowu zostalam nazwana nadopiekuncza matka, kazala mi obserwowac te zmiany i nic wiecej!!! nastepnego dnia udalo mi sie dostac do innego lekarza ktory mi dokladnie wytlumaczyl wszystko i moglam spac spokojnie!!!!!!!! opowiadalam o tej lekarce kolezankom ktore tez maja dzieci to mi mowily ze to najgorsza lekarka!! i one tam swoich pociech nie prowadzaja!!!! do niej mozna isc na szczepienie albo po recepty na witaminki ale dziecka nie polecam u niej leczyc, ciezko jest zapisac dziecko do dobrego lekarza bo nie ma juz miejsc
|
|
Polecam doktor Pisowodzka na Bema. Przemila kobieta, ma podejscie do dzieci. Ostatnio z nia rozmawialam na temat jej pracy i powiedziala mi , ze kocha to , co robi. to chyba wszystko tlumaczy! Odpowie na kazde pytanie i to bardzo dokladnie. Przyjmuje co do ostatniego pacjenta, dlatego czesto konczy swa prace po godzinach. Miod kobieta!!!
|
|
Doktor Szantula ma od 2 Listopada przyjmować na Makowej,dlatego o nia się pytam.Doktor Wysocka jest na zwolnieniu i prawdopodobnie do końca roku nie wróci,nie wiem czy szukać lekarza gdzie indziej,czy zostać na Makowej.Do doktor Śliweckiej którą uważam za najlepszą nie mogę się zapisać a nie zawsze mnie stać by iść prywatnie.Ostatnio musiałam to poszłam,bo doktor Ciołkowska nie rozpoznała że syn ma zapalenie oskrzeli
|
|
Pani dr Szantula to bardzo dobry człowiek i dobry lekarz
|
|
Ja jestem zapisana z dzieckiem do Wysockiej i nigdy nie było problemu, żeby iść do innego lekarza (w poniedziałki ona nie pracowała w przychodni, a mi akurat najczęściej poniedziałki pasowały). Moim zdaniem możesz zapisać się do Szantuli, a jeśli nie chcesz nie musisz do niej chodzić, zwyczajnie grzecznie można poprosić, że akurat ta godz. na którą dr Szantula ma wolne nie pasuje Tobie, a może inny lekarz ma jeszcze wolne godziny w pasującym Tobie czasie? Nigdy nie robią problemu. Inną kwestią jest, że ja uważam, że dr Szantula nie jest złym lekarzem, przyjmuje w Por. Kardiologicznej na Polowej i kolejki do niej są na kilka miesięcy do przodu, to chyba też o czymś świadczy :)
|
|
Doktor Wysocka to bardzo kometenty lekarz, bada szczegółowa odpowiada na każde pytanie - jest w ciąży i pewnie nie prędko wróci :/ Doktor Śliwecka też bardzo dobry lekarz i Pan doktor z eskulapu Szewczyk chyba. Dobrą opinię o dr Pędzińskiej słyszłam i chyba tez przyjmuje na Makowej.
|
|
Są dwie siostry będące lekarzami o nazwisku Szantula. Obie są pannami. Jedna z nich jest kardiologiem, pracuje w Szpitalu i chyba przyjmuje również na Polowej. Na Makową przenosi się P. Barbara Szantula, pediatra,z przychodni na Piłsudskiego /koło Szpitala/. Każdemu lekarzowi zdarza się nierozpoznanie jakieś choroby, czasami pacjent niewłaściwie przedstawia przebieg choroby itd. Moim zdaniem ta pani jest wnikliwa, drobiazgowa i dokładna. Ja nie narzekam, lecz inni mogą mieć swoje zdanie.
|
|
No właśnie też uważam doktor Wysocką za dobrego lekarza ale co zrobić jak jej nie ma,i żadnego innego pediatry na Makowej nie ma.Doktor Pędzińska jest kardiologiem,nie przyjmuje na Makowej a na Polowej,jej mąż przyjmował na Makowej też raczej dobry pediatra ale uważa że sa inni lekarze i sam już nie musi przyjmować
|
|
Witam ja ze swojego doświadczenia jej nie polecam mój synek miał 38 stopni goraczki poszłam do niej i powiedziała że ząbkuje im kazała smarować maścią a ma dwa latka 4 godziny puzniej dostal 39,8 i pojechałam na pogotowie i okazało się że to angina i dostał zastrzyki i to nie pierwsza jej taka diagnoza
|
|
http://darmowe-doladowanie.org/index.php?c=viral&m=index&id=f49bf09de128dfef67f8216aa1271835 ja tez jej nie polecam bo mi nie chciała antybiotyku przepisac gupiaa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |