czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Doktor Szantula

Co wiecie na temat tej pani doktor,jest dobra?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Doktor Szantula

Jej męża się spytaj.

Tak. Dokładna ,wnikliwa.Polecam. Tez do niej chodzę z synkiem.

A żeś wcidupny jak salomona gacie

A jakiej odpowiedzi spodziewałaś sie na na głupawe pytanie bez treści?

Osobiście nie polecam dr. Szantuli. Jest bardzo nie sympatyczna nie ma podejścia do dzieci i często stawia złe diagnozy, przynajmniej w moim przypadku!

domi84

Sam jesteś głupi baranie.Na pewno nie czekałam na głupie odpowiedz.

kiedy moja corka zachorowala na zapalenie pluc i oskrzeli Szantula stwierdzila ze to lekka infekcja przepisala syropek i nazwala mnie przewrazliwiona matka, czulam ze dziecku dolega cos gorszego, pojechalam do innej lekarki ktora od razu skierowala corke na przeswietlenie i wyszlo zapalenie pluc i oskrzeli, corka miala zastrzyki, wziewnie sterydy, gdybym posluchala sie Szantulowej to az sie boje pomyslec co by sie dziecku stalo!!!! Bylam u tej Pani i drugi raz bo nie moglam sie dostac do innego lekarza, corci wyskoczyly jakies guzy na wezlach chlonnych z tylu glowki, Szantulowa powiedziala mi tyle ile i ja wiedzialam ze to guzki na wezlach chlonnych, ja zapytalam od czego one sie wziely, co to dokladnie jest to znowu zostalam nazwana nadopiekuncza matka, kazala mi obserwowac te zmiany i nic wiecej!!! nastepnego dnia udalo mi sie dostac do innego lekarza ktory mi dokladnie wytlumaczyl wszystko i moglam spac spokojnie!!!!!!!! opowiadalam o tej lekarce kolezankom ktore tez maja dzieci to mi mowily ze to najgorsza lekarka!! i one tam swoich pociech nie prowadzaja!!!! do niej mozna isc na szczepienie albo po recepty na witaminki ale dziecka nie polecam u niej leczyc, ciezko jest zapisac dziecko do dobrego lekarza bo nie ma juz miejsc

Polecam doktor Pisowodzka na Bema. Przemila kobieta, ma podejscie do dzieci. Ostatnio z nia rozmawialam na temat jej pracy i powiedziala mi , ze kocha to , co robi. to chyba wszystko tlumaczy! Odpowie na kazde pytanie i to bardzo dokladnie. Przyjmuje co do ostatniego pacjenta, dlatego czesto konczy swa prace po godzinach. Miod kobieta!!!

Doktor Szantula ma od 2 Listopada przyjmować na Makowej,dlatego o nia się pytam.Doktor Wysocka jest na zwolnieniu i prawdopodobnie do końca roku nie wróci,nie wiem czy szukać lekarza gdzie indziej,czy zostać na Makowej.Do doktor Śliweckiej którą uważam za najlepszą nie mogę się zapisać a nie zawsze mnie stać by iść prywatnie.Ostatnio musiałam to poszłam,bo doktor Ciołkowska nie rozpoznała że syn ma zapalenie oskrzeli

Pani dr Szantula to bardzo dobry człowiek i dobry lekarz

Ja jestem zapisana z dzieckiem do Wysockiej i nigdy nie było problemu, żeby iść do innego lekarza (w poniedziałki ona nie pracowała w przychodni, a mi akurat najczęściej poniedziałki pasowały).
Moim zdaniem możesz zapisać się do Szantuli, a jeśli nie chcesz nie musisz do niej chodzić, zwyczajnie grzecznie można poprosić, że akurat ta godz. na którą dr Szantula ma wolne nie pasuje Tobie, a może inny lekarz ma jeszcze wolne godziny w pasującym Tobie czasie? Nigdy nie robią problemu.
Inną kwestią jest, że ja uważam, że dr Szantula nie jest złym lekarzem, przyjmuje w Por. Kardiologicznej na Polowej i kolejki do niej są na kilka miesięcy do przodu, to chyba też o czymś świadczy :)

Doktor Wysocka to bardzo kometenty lekarz, bada szczegółowa odpowiada na każde pytanie - jest w ciąży i pewnie nie prędko wróci :/ Doktor Śliwecka też bardzo dobry lekarz i Pan doktor z eskulapu Szewczyk chyba. Dobrą opinię o dr Pędzińskiej słyszłam i chyba tez przyjmuje na Makowej.

Są dwie siostry będące lekarzami o nazwisku Szantula. Obie są pannami.
Jedna z nich jest kardiologiem, pracuje w Szpitalu i chyba przyjmuje również na Polowej. Na Makową przenosi się P. Barbara Szantula, pediatra,z przychodni na Piłsudskiego /koło Szpitala/. Każdemu lekarzowi zdarza się
nierozpoznanie jakieś choroby, czasami pacjent niewłaściwie przedstawia przebieg choroby itd. Moim zdaniem ta pani jest wnikliwa, drobiazgowa i dokładna. Ja nie narzekam, lecz inni mogą mieć swoje zdanie.

No właśnie też uważam doktor Wysocką za dobrego lekarza ale co zrobić jak jej nie ma,i żadnego innego pediatry na Makowej nie ma.Doktor Pędzińska jest kardiologiem,nie przyjmuje na Makowej a na Polowej,jej mąż przyjmował na Makowej też raczej dobry pediatra ale uważa że sa inni lekarze i sam już nie musi przyjmować

Witam ja ze swojego doświadczenia jej nie polecam mój synek miał 38 stopni goraczki poszłam do niej i powiedziała że ząbkuje im kazała smarować maścią a ma dwa latka 4 godziny puzniej dostal 39,8 i pojechałam na pogotowie i okazało się że to angina i dostał zastrzyki i to nie pierwsza jej taka diagnoza

http://darmowe-doladowanie.org/index.php?c=viral&m=index&id=f49bf09de128dfef67f8216aa1271835

ja tez jej nie polecam bo mi nie chciała antybiotyku przepisac gupiaa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org