poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Serwis RTV- polecacie jakiś?

Jak w temacie. Zaczyna mi się psuć telewizor LCD Samsunga. Czy możecie polecić jakiś serwis RTV gdzie ze spokojną głową można oddać sprzęt do naprawy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Serwis RTV- polecacie jakiś?

żywotność tych tv LCD około 4-5 lat i możesz się w nowy zapatrzeć :P

na śniadeckiego do prostka,albo na kwadratową tam do elektronika

serwis samsunga na sniadeckiego, ale może lepiej zastanowić się nad nowym, telewizory teraz są w śmiesznych cenach

Hehe faktycznie prostek wszystko zrobi i wszystko ma tylko kwestia ceny, bo będąc ze znajomym który jest jego kolegą za pilota do telewizora skasował 70zł i jeszcze się roześmiał że to po znajomości.

na Wojska Polskiego... naprawiałem u nich radio jakis rok temu, wszystko sprawne, dobrze i tanio. Ostatnio zaniosłem telewizor, tez bez problemu i jestem zadowolony. Pozdrawiam

tak jak łomżyniak polecam na wojska polskiego a dokładnie pod czarnym kotem ( ten monopolowy) mi zawsze dobrze i w miare tanio naprawiają i jestem zadowolony.

P@wcio> a monitory LCD to też mają żywotność 4-5 lat? :>

Dzięki wszystkim za pomoc, w takim razie wybiorę się na Wojska Polskiego. Znam serwis na Śniadeckiego, ale jakoś tak wolałbym gdzie indziej :)

to zdzierca nie wybieraj sie

Serwisu pod Czarnym kotem nie polecam , nie wiem jak z lcd ale telewizor crt naprawiali mi ze 4 razy ale to było kilka lat temu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org