Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serwis RTV- polecacie jakiś? |
Jak w temacie. Zaczyna mi się psuć telewizor LCD Samsunga. Czy możecie polecić jakiś serwis RTV gdzie ze spokojną głową można oddać sprzęt do naprawy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serwis RTV- polecacie jakiś? |
żywotność tych tv LCD około 4-5 lat i możesz się w nowy zapatrzeć :P
|
|
na śniadeckiego do prostka,albo na kwadratową tam do elektronika
|
|
serwis samsunga na sniadeckiego, ale może lepiej zastanowić się nad nowym, telewizory teraz są w śmiesznych cenach
|
|
Hehe faktycznie prostek wszystko zrobi i wszystko ma tylko kwestia ceny, bo będąc ze znajomym który jest jego kolegą za pilota do telewizora skasował 70zł i jeszcze się roześmiał że to po znajomości.
|
|
na Wojska Polskiego... naprawiałem u nich radio jakis rok temu, wszystko sprawne, dobrze i tanio. Ostatnio zaniosłem telewizor, tez bez problemu i jestem zadowolony. Pozdrawiam
|
|
tak jak łomżyniak polecam na wojska polskiego a dokładnie pod czarnym kotem ( ten monopolowy) mi zawsze dobrze i w miare tanio naprawiają i jestem zadowolony.
|
|
P@wcio> a monitory LCD to też mają żywotność 4-5 lat? :> Dzięki wszystkim za pomoc, w takim razie wybiorę się na Wojska Polskiego. Znam serwis na Śniadeckiego, ale jakoś tak wolałbym gdzie indziej :)
|
|
to zdzierca nie wybieraj sie
|
|
Serwisu pod Czarnym kotem nie polecam , nie wiem jak z lcd ale telewizor crt naprawiali mi ze 4 razy ale to było kilka lat temu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |