wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wrozka

Czy jest w Lomzy jaks wrozka co wrozy z kart tarota?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wrozka

Też bym chciała wiedzieć:)

Może zapytaj o to jakiejś wróżki

Myśle ze trzeba sie powaznie zastanowic nad konsekwencjami korzystania z takich praktyk okultystycznych, póki nie jest jeszcze za późno.

http://www.jezuici.pl/rozmawiamy/forum/81/n/730

tutaj masz krótka i zwięzłą wypowiedź na ten temat, mam nadzieje i ze szczerego serca Tobie zycze, abys podjęła mądrą decyzję. serdecznie pozdrawiam

sonia

co ma byc to bedzie wszystko w rekach Boga, nie rozumiem tylko czemu ludzie kozrzystaja z porad wrozki szachmat, September2008 prosze wytlumaczcie mi bo nie moge tego ogarnac

"co ma byc to bedzie wszystko w rekach Boga"
tak, Bog zabije miliony ludzi tak jak robi to codziennie. bedzie sie tylko patszyl na to co ludzi robia w imie dobra

"czemu ludzie kozrzystaja z porad wrozki szachmat, September2008 prosze wytlumaczcie mi bo nie moge tego ogarnac"
oni/one tez niepotrafia czegos ogarnac i potrzebuja kogos do pomocy. tu: wrozki
a jak ty nie potrafisz ogarnac to widac IQ jest zbyt niskie lub oslepione chescijanskimi farmazonami z ambony

jedyny prawdziwy jasio :}

Ale zarąbała z tym towarzystwem jezusowym w polsce...

Moherowe berety - uwaga wiadomość specjalna - za każdym razem, gdy ktoś na forum łomża pyta o wróżkę, nie musicie zaraz usilnie starać się mu pojechać, jakim to nieogarniętym kretynem musi być, skoro chce do wróżki się udać. Polecam pilnowanie własnego tyłka a nie cudzego.

Wystarczy nie zabierać głosu w sprawach w których nie ma się nic do powiedzenia, nie nauczyli tego w szkole: FrEsHpOwEr i P@wcio ??

o,znalezli sie madrale. poszukaj wczesniejszych postow o naciagaczce kiki czy jak jej tam co sobie reklame robila na forum .Żal.pl

Pik-Pok pozdrawia

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=204907&t=204907

proszę bardzo oto super wróżka

Pik-Pok pozdrawia

Nie radzę iść do wróżki strata pieniędzy, te osoby "wróżą", a właściwie mówią ci to co chcesz usłyszeć, żadnej magicznej mocy nie posiadają. W łatwy sposób możesz taką osobę sprawdzić zapisz na kartce papieru jakiś powiedzmy 10-15 (np. 712537512612)cyfrowy numer, schowaj do kieszeni i niech zgadnie co tam masz napisane. Jeżeli odgadnie prawidłowo to ma moc :P, a jak nie oszustka.

http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.

jesli ma cos kto do dodania w tym temacie to ja też poszłabym do wrózki.z ciekawości. nie piszcie swych żałosnych opinii bo mnie nie interesuja ! zasmiecacie tylko forum! jest zadane pytanie i jest odpowiedż albo i nie ale bez zbędnych komentarzy!!

Milusia, mogę pisać co zechcę, i tylko od mojej kultury zależy co i gdzie napiszę:)

Pik-Pok pozdrawia

owszem masz rację

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org