Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wrozka |
Czy jest w Lomzy jaks wrozka co wrozy z kart tarota?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wrozka |
Też bym chciała wiedzieć:)
|
|
Może zapytaj o to jakiejś wróżki
|
|
Myśle ze trzeba sie powaznie zastanowic nad konsekwencjami korzystania z takich praktyk okultystycznych, póki nie jest jeszcze za późno. http://www.jezuici.pl/rozmawiamy/forum/81/n/730 tutaj masz krótka i zwięzłą wypowiedź na ten temat, mam nadzieje i ze szczerego serca Tobie zycze, abys podjęła mądrą decyzję. serdecznie pozdrawiam sonia
|
|
co ma byc to bedzie wszystko w rekach Boga, nie rozumiem tylko czemu ludzie kozrzystaja z porad wrozki szachmat, September2008 prosze wytlumaczcie mi bo nie moge tego ogarnac
|
|
"co ma byc to bedzie wszystko w rekach Boga" tak, Bog zabije miliony ludzi tak jak robi to codziennie. bedzie sie tylko patszyl na to co ludzi robia w imie dobra "czemu ludzie kozrzystaja z porad wrozki szachmat, September2008 prosze wytlumaczcie mi bo nie moge tego ogarnac" oni/one tez niepotrafia czegos ogarnac i potrzebuja kogos do pomocy. tu: wrozki a jak ty nie potrafisz ogarnac to widac IQ jest zbyt niskie lub oslepione chescijanskimi farmazonami z ambony jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ale zarąbała z tym towarzystwem jezusowym w polsce... _____________________________________________________
|
|
Moherowe berety - uwaga wiadomość specjalna - za każdym razem, gdy ktoś na forum łomża pyta o wróżkę, nie musicie zaraz usilnie starać się mu pojechać, jakim to nieogarniętym kretynem musi być, skoro chce do wróżki się udać. Polecam pilnowanie własnego tyłka a nie cudzego. Wystarczy nie zabierać głosu w sprawach w których nie ma się nic do powiedzenia, nie nauczyli tego w szkole: FrEsHpOwEr i P@wcio ??
|
|
o,znalezli sie madrale. poszukaj wczesniejszych postow o naciagaczce kiki czy jak jej tam co sobie reklame robila na forum .Żal.pl Pik-Pok pozdrawia
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=204907&t=204907 proszę bardzo oto super wróżka Pik-Pok pozdrawia
|
|
Nie radzę iść do wróżki strata pieniędzy, te osoby "wróżą", a właściwie mówią ci to co chcesz usłyszeć, żadnej magicznej mocy nie posiadają. W łatwy sposób możesz taką osobę sprawdzić zapisz na kartce papieru jakiś powiedzmy 10-15 (np. 712537512612)cyfrowy numer, schowaj do kieszeni i niech zgadnie co tam masz napisane. Jeżeli odgadnie prawidłowo to ma moc :P, a jak nie oszustka. __________________________________________________________ http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.
|
|
jesli ma cos kto do dodania w tym temacie to ja też poszłabym do wrózki.z ciekawości. nie piszcie swych żałosnych opinii bo mnie nie interesuja ! zasmiecacie tylko forum! jest zadane pytanie i jest odpowiedż albo i nie ale bez zbędnych komentarzy!!
|
|
Milusia, mogę pisać co zechcę, i tylko od mojej kultury zależy co i gdzie napiszę:) Pik-Pok pozdrawia
|
|
owszem masz rację
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |