sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
AM

Witam :)
Mam pytanie: ktoś się wybiera do szkoły językowej Alma Mater??
Bo jak się we dwoje idzie to dostaje się 300 zł rabatu...
Chętny ktoś jest??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: AM

Ale pozniej jakos sobie to na was odbija. Nie wierzcie w takie promocje to jest tak jak w reklamach kredytow w bankach.;)

Kola, wierzę, bo chodziłam na przygotowanie do matury z koleżanką i naprawdę płaciłyśmy 800 zł, a nie 1200 zł, wiec... I xerówki, cwiczenia za free miałam i w ogóle :) Poprostu chcę dalej kontynowuac naukę!!

Nie wiem, jak jest w Almie, ale w British School na Ks. Janusza (teraz to jest zdaje się British Academy) jest ok :). Słyszałam wiele dobrego o tej szkole i w zeszłym roku zapisałam tam córkę. W państwowych szkołach wiadomo jaki jest poziom nauczania języków obcych, więc dodatkowe lekcje wg mnie są konieczne, jeśli dziecko ma władać takim językiem. Efekty są - można się dogadać z dziecięciem o niebo lepiej niż w zeszłym roku, kiedy to na pytanie:
- Are you hungry?
odpowiedziała mi:
_Yes, ja jem.
:D
W tym roku poszłam więc za ciosem i zapisałam ją na kolejny rok - mają zniżki za kontynuację nauki.

W Alma Mater też mają zniżki za kontynuację, ale ja nie chcę do Britisha, bo raz, że trochę drożej, dwa, że książki na własny koszt, i trzy uczy tam jedna moja pani z liceum, a jej efekt nauczania jest dla mnie nie satysfakcjonujący, wg mnie ona ma podejście do małych dzieci, a nie dorosłych już osób, (ale to moje odczucie), a w AM, nauczyciele nie uczą w innych szkołach!! Zreszto chodziłam przez rok do Britisha i rok do Alma Mater i mam porównanie...

xxxANGELxxx a ten koszt rzędu 800 zł jest za jeden semestr? Jak to się przedstawia finansowo, możesz coś więcej opisać?

Damienlks25
Rok wtedy kosztował około 1180 zł, ale ja płaciłam 800 zł za cały rok, ale szłam na przygotowanie do matury i razem ze mną koleżanka i była taka promocja, że w duecie 800 zł od osoby. I płaciłam w systemie ratalnym (4 raty :P) Poprostu musisz się szczegółow w biurze u nich dowiedziec, ale ja w tym roku chcę dalej się uczyc :)

z tego co mówisz to bardzo korzystnie, a nie używany język pokrywa kurz... Muszę się indywidualnie dowiedzieć.
ps. Dziękuję za info ;)

Czy Autorka tematu znalazła już parę? :)

TAK. Znalazlam. Poszlam z kolezanka :) Tylko na różne poziomy :P
A co kolega taki ciekawy?? ;>

Kolega poszukuje swojej połówki...
...na zapisy do AM oczywiście ;)

Damienlks25 jak nie masz z kim isc to w sumie moja znajoma jeszcze jedna chce isc wiec daj maila podam Ci jej namiary :)

Już byłem dziś na rozmowie z lektorem, wpisowe wpłacone, w sobotę czeka mnie test także chyba już za późno

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org