Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AM |
Witam :) Mam pytanie: ktoś się wybiera do szkoły językowej Alma Mater?? Bo jak się we dwoje idzie to dostaje się 300 zł rabatu... Chętny ktoś jest??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AM |
Ale pozniej jakos sobie to na was odbija. Nie wierzcie w takie promocje to jest tak jak w reklamach kredytow w bankach.;)
|
|
Kola, wierzę, bo chodziłam na przygotowanie do matury z koleżanką i naprawdę płaciłyśmy 800 zł, a nie 1200 zł, wiec... I xerówki, cwiczenia za free miałam i w ogóle :) Poprostu chcę dalej kontynowuac naukę!!
|
|
Nie wiem, jak jest w Almie, ale w British School na Ks. Janusza (teraz to jest zdaje się British Academy) jest ok :). Słyszałam wiele dobrego o tej szkole i w zeszłym roku zapisałam tam córkę. W państwowych szkołach wiadomo jaki jest poziom nauczania języków obcych, więc dodatkowe lekcje wg mnie są konieczne, jeśli dziecko ma władać takim językiem. Efekty są - można się dogadać z dziecięciem o niebo lepiej niż w zeszłym roku, kiedy to na pytanie: - Are you hungry? odpowiedziała mi: _Yes, ja jem. :D W tym roku poszłam więc za ciosem i zapisałam ją na kolejny rok - mają zniżki za kontynuację nauki.
|
|
W Alma Mater też mają zniżki za kontynuację, ale ja nie chcę do Britisha, bo raz, że trochę drożej, dwa, że książki na własny koszt, i trzy uczy tam jedna moja pani z liceum, a jej efekt nauczania jest dla mnie nie satysfakcjonujący, wg mnie ona ma podejście do małych dzieci, a nie dorosłych już osób, (ale to moje odczucie), a w AM, nauczyciele nie uczą w innych szkołach!! Zreszto chodziłam przez rok do Britisha i rok do Alma Mater i mam porównanie...
|
|
xxxANGELxxx a ten koszt rzędu 800 zł jest za jeden semestr? Jak to się przedstawia finansowo, możesz coś więcej opisać?
|
|
Damienlks25 Rok wtedy kosztował około 1180 zł, ale ja płaciłam 800 zł za cały rok, ale szłam na przygotowanie do matury i razem ze mną koleżanka i była taka promocja, że w duecie 800 zł od osoby. I płaciłam w systemie ratalnym (4 raty :P) Poprostu musisz się szczegółow w biurze u nich dowiedziec, ale ja w tym roku chcę dalej się uczyc :)
|
|
z tego co mówisz to bardzo korzystnie, a nie używany język pokrywa kurz... Muszę się indywidualnie dowiedzieć. ps. Dziękuję za info ;)
|
|
Czy Autorka tematu znalazła już parę? :)
|
|
TAK. Znalazlam. Poszlam z kolezanka :) Tylko na różne poziomy :P A co kolega taki ciekawy?? ;>
|
|
Kolega poszukuje swojej połówki... ...na zapisy do AM oczywiście ;)
|
|
Damienlks25 jak nie masz z kim isc to w sumie moja znajoma jeszcze jedna chce isc wiec daj maila podam Ci jej namiary :)
|
|
Już byłem dziś na rozmowie z lektorem, wpisowe wpłacone, w sobotę czeka mnie test także chyba już za późno
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |