sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
oprawa wokalna na slubie

Witam potrzebuje pomocy!
Będę świadkową i chciałabym zrobić młodej parze niespodziankę podczas ślubu i wynająć kogoś do oprawy wokalnej w kościele.
Słyszałam, że w parafii Krzyża Św. śpiewa jakaś dziewczyna, podobno córka organisty, a jej Ave Maria przyprawia o ciarki.
Czy ktoś był na ślubie gdzie ona śpiewała?
Proszę o inne opinie, aby moc sie zdecydowac.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: oprawa wokalna na slubie

1 sierpnia bylam świadkową na ślubie u przyjeciółki i Ave Maria śpiewała jej koleżanka która zwykle śpiewa w Katedrze i o ile dobrze pamiętam ma na imie Asia, pięknie to zaśpiewała,

wiesz co wpadłam na lepszy pomysł, w szkole podstawowej nr.7 muzyki u czy Pani Kasia Szmitko prowadzi ona zespół muzyki dawnej, jej dziewczyny pięknie śpiewaja, Pani Kasia ma profil na nk, porozmawiaj z nia moze jej zepol lub jedna z dziewczyn by zaspiewala na ślubie u Twoich znajomych

Witam
Moim zdaniem najlepsza osobą do oprawy wokalnej będzie Agnieszka która śpiewa w parafii Krzyża Św. Robię zdjęcia na weselach i nie raz słyszałam różne wykonania ale powiem szczerze do tej pory Agnieszka była bezkonkurencyjna. Polecam serdecznie, na pewno młoda para będzie miała niespodziankę

Witam, zgadzam się, Pani Agnieszka Ż. jest bezkonkurencyjna! Ma piękny głos i jest przemiłą osobą. Polecam wszystkim. Jak ją usłyszałam pierwszy raz zakręciły mi sie łezki ze wzruszenia...

Agnieszka spiewa od dobrych kilku jak nie kilkunastu lat w Krzyzu i na prawde warto ja do tego zaangazowac

Pani Agnieszka K. jest nie watpliwie odpowiednia osoba do wykonania tego zadania.Wielokrotnie miałam przyjemnosc sluchac jej głosu.Naprawde jest dobra w tym co robi. Polecam ja bardzo goraco.
A tak na marginesie nie jest ona corka organisty:)

http://tnij.org/shaft

El cóndor pasa

Witam
Chodziło mi o Agnieszkę Żemek , która jest córką organisty. Słyszałam ze ma spore doświadczenie sceniczne bo śpiewała w zespole Mezzoforte. Jeśli chodzi o Agnieszkę K to pierwsze słyszę żeby śpiewała na ślubach

Śpiewała z mezo ?? tym z telewizorni ?

tak.zgadza sie jest Pani Agnieszka Z i jest pani Agnieszka K. zaszlo pewne nieporozumienie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org