Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oprawa wokalna na slubie |
Witam potrzebuje pomocy! Będę świadkową i chciałabym zrobić młodej parze niespodziankę podczas ślubu i wynająć kogoś do oprawy wokalnej w kościele. Słyszałam, że w parafii Krzyża Św. śpiewa jakaś dziewczyna, podobno córka organisty, a jej Ave Maria przyprawia o ciarki. Czy ktoś był na ślubie gdzie ona śpiewała? Proszę o inne opinie, aby moc sie zdecydowac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oprawa wokalna na slubie |
1 sierpnia bylam świadkową na ślubie u przyjeciółki i Ave Maria śpiewała jej koleżanka która zwykle śpiewa w Katedrze i o ile dobrze pamiętam ma na imie Asia, pięknie to zaśpiewała,
|
|
wiesz co wpadłam na lepszy pomysł, w szkole podstawowej nr.7 muzyki u czy Pani Kasia Szmitko prowadzi ona zespół muzyki dawnej, jej dziewczyny pięknie śpiewaja, Pani Kasia ma profil na nk, porozmawiaj z nia moze jej zepol lub jedna z dziewczyn by zaspiewala na ślubie u Twoich znajomych
|
|
Witam Moim zdaniem najlepsza osobą do oprawy wokalnej będzie Agnieszka która śpiewa w parafii Krzyża Św. Robię zdjęcia na weselach i nie raz słyszałam różne wykonania ale powiem szczerze do tej pory Agnieszka była bezkonkurencyjna. Polecam serdecznie, na pewno młoda para będzie miała niespodziankę
|
|
Witam, zgadzam się, Pani Agnieszka Ż. jest bezkonkurencyjna! Ma piękny głos i jest przemiłą osobą. Polecam wszystkim. Jak ją usłyszałam pierwszy raz zakręciły mi sie łezki ze wzruszenia...
|
|
Agnieszka spiewa od dobrych kilku jak nie kilkunastu lat w Krzyzu i na prawde warto ja do tego zaangazowac
|
|
Pani Agnieszka K. jest nie watpliwie odpowiednia osoba do wykonania tego zadania.Wielokrotnie miałam przyjemnosc sluchac jej głosu.Naprawde jest dobra w tym co robi. Polecam ja bardzo goraco. A tak na marginesie nie jest ona corka organisty:)
|
|
http://tnij.org/shaft El cóndor pasa
|
|
Witam Chodziło mi o Agnieszkę Żemek , która jest córką organisty. Słyszałam ze ma spore doświadczenie sceniczne bo śpiewała w zespole Mezzoforte. Jeśli chodzi o Agnieszkę K to pierwsze słyszę żeby śpiewała na ślubach
|
|
Śpiewała z mezo ?? tym z telewizorni ?
|
|
tak.zgadza sie jest Pani Agnieszka Z i jest pani Agnieszka K. zaszlo pewne nieporozumienie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |