środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy sklep proszę o pomoc

Witam mam w planach otworzenie wkrótce nowego sklepu z babskimi ciuszkami :) tylko, że mam też pewien problem bo nie wiem skąd zaopatrzyć sklep :/ nie chce żeby były to byle jakie ubrania jak z rynku czy coś ... Tylko takie które sama bym też założyła i bez wstydu się w tym na ulicy pokazała. Podoba mi się towar jaki mają w Trefficu, 517 czy Esceipe. Czy może ktoś z Was wie gdzie zaopatrują się te sklepy ? A może znacie jakieś hutrownie z ciekawym towarem ? Bardzo proszę o posty czekam na Wasze odpowiedzi i propozycje, w końcu to wszystko dla Was ;) Pozdrawiam ciepło

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy sklep proszę o pomoc

to masz wiesz taki rozumiesz podstawowy problem:]

na 10 sklepow w lomzy, 8 oferuje babskie ciuchy

jedyny prawdziwy jasio :}

ostro: oj wiem wiem tylko nie wiem co z tym zrobić ;p bo już mi pomysłów i cierpliwości brak do tego ...

jasiu_smietana: to co myślisz, że lepiej męski ? ale tego też wcale nie jest mało ...

Nadarzyn- z tamtad biara niektorzy, hurtownie pod warszawa

mandrzejczuk: dzięki wielkie na pewno sprawdzę co oferują:)

u nas nie ma sklepu z odzieżą z recyclingu. ciekawe czy by się przyjął

- szczyt recyklingu?
- otrzymac zyda z mydla

jedyny prawdziwy jasio :}

Ojej.

Tak to jest jak ktoś ma chajs a nie ma głowy :)

Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania znajdziesz w magicznym miejscu jakim jest:

"gógl"

więc nie trać ani chwili i życzę powodzenia :)

Nadarzyn albo z Łodzi przeważnie... w Łodzi masz duży wybór

piszesz że nie chcesz żeby to były takie same ubrania jak na rynku a niestety w Trafficu i 517 są takie same jak na rynku tylko że trochę droższe i z tego samego miejsca kupywane no ale na wieszaku wszystko ładniej wygląda.Lepiej pomyśl nad czymś innym

jak przejdziesz się ulicą Długą to są tam różne sklepy...a w tych sklepach te same ciuchy,nawet wystawy mają identyczne...więc zastanów się czy twój sklep ma wyglądać tak samo...

nowy sklep ha ha kobieto ogarnij sie i zainwestuj w cos ciekawego tylko te trzy sklepy w Lomzy jeszcze jakos dzialaja a reszta po miesiacu plajta
tak ze pomysl za nim zrobisz cos głupiego!!!

zadowolona i tu Cie popieram - nastepny zyciowy interes :sklep z ciuszkami: ludzie opamietajcie sie zaraz nabuduja nowych marketów i szmat bedzie a te sklepy wasze poprostu znikna moze jakis własny pomysł -BAR Z KANAPKAMI BAR SAŁATKOWY tylko nie nastepny kebab i w miescie a nie na koncu swiata w tych blokach!

Ciuchy te są brane w Nadarzynie, chyba Maximusie i w hurtowniach w Łodzi i ceny są o połowę tańsze... I metki wiadomo możesz swoje wszyc :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org