Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy sklep proszę o pomoc |
Witam mam w planach otworzenie wkrótce nowego sklepu z babskimi ciuszkami :) tylko, że mam też pewien problem bo nie wiem skąd zaopatrzyć sklep :/ nie chce żeby były to byle jakie ubrania jak z rynku czy coś ... Tylko takie które sama bym też założyła i bez wstydu się w tym na ulicy pokazała. Podoba mi się towar jaki mają w Trefficu, 517 czy Esceipe. Czy może ktoś z Was wie gdzie zaopatrują się te sklepy ? A może znacie jakieś hutrownie z ciekawym towarem ? Bardzo proszę o posty czekam na Wasze odpowiedzi i propozycje, w końcu to wszystko dla Was ;) Pozdrawiam ciepło
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy sklep proszę o pomoc |
to masz wiesz taki rozumiesz podstawowy problem:]
|
|
na 10 sklepow w lomzy, 8 oferuje babskie ciuchy jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ostro: oj wiem wiem tylko nie wiem co z tym zrobić ;p bo już mi pomysłów i cierpliwości brak do tego ... jasiu_smietana: to co myślisz, że lepiej męski ? ale tego też wcale nie jest mało ...
|
|
Nadarzyn- z tamtad biara niektorzy, hurtownie pod warszawa
|
|
mandrzejczuk: dzięki wielkie na pewno sprawdzę co oferują:)
|
|
u nas nie ma sklepu z odzieżą z recyclingu. ciekawe czy by się przyjął
|
|
- szczyt recyklingu? - otrzymac zyda z mydla jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ojej. Tak to jest jak ktoś ma chajs a nie ma głowy :) Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania znajdziesz w magicznym miejscu jakim jest: "gógl" więc nie trać ani chwili i życzę powodzenia :)
|
|
Nadarzyn albo z Łodzi przeważnie... w Łodzi masz duży wybór
|
|
piszesz że nie chcesz żeby to były takie same ubrania jak na rynku a niestety w Trafficu i 517 są takie same jak na rynku tylko że trochę droższe i z tego samego miejsca kupywane no ale na wieszaku wszystko ładniej wygląda.Lepiej pomyśl nad czymś innym
|
|
jak przejdziesz się ulicą Długą to są tam różne sklepy...a w tych sklepach te same ciuchy,nawet wystawy mają identyczne...więc zastanów się czy twój sklep ma wyglądać tak samo...
|
|
nowy sklep ha ha kobieto ogarnij sie i zainwestuj w cos ciekawego tylko te trzy sklepy w Lomzy jeszcze jakos dzialaja a reszta po miesiacu plajta tak ze pomysl za nim zrobisz cos głupiego!!!
|
|
zadowolona i tu Cie popieram - nastepny zyciowy interes :sklep z ciuszkami: ludzie opamietajcie sie zaraz nabuduja nowych marketów i szmat bedzie a te sklepy wasze poprostu znikna moze jakis własny pomysł -BAR Z KANAPKAMI BAR SAŁATKOWY tylko nie nastepny kebab i w miescie a nie na koncu swiata w tych blokach!
|
|
Ciuchy te są brane w Nadarzynie, chyba Maximusie i w hurtowniach w Łodzi i ceny są o połowę tańsze... I metki wiadomo możesz swoje wszyc :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |