Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie najtaniej można kupić podręczniki ? |
Jest to pytanie do mam posyłających swoje dzieci do I kl. od września. ( chodzi o podreczniki do Szk.podst.nr 5 : Nowe "Już w szkole" - wydawnictwo Nowa Era )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie najtaniej można kupić podręczniki ? |
w podrencznikowni jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
w podręcznikarni Jasiu Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
kolo kwiaciarni Marzenie w budce z uzywanymi ksiazkami tam chlopak sprowadza podreczniki
|
|
wjem lepiej jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Witam jesli chcecie kupic ksiazki naprawde tano zapraszam do Hurtowni Ksiazek w Hali Targowej. Porownajcie ceny mi wyszlo 80 zl. taniej na podrecznikach do klasy IV.kom do goscia to 609 953 888
|
|
zamowic przez internet najtaniej ;p
|
|
najtaniej tak, tylko mi kiedyś przyszło - nie to co potrzeba- pozatym trzeba przed zamówieniem czytać to co jest dodane drobnym maczkiem. Sa w obiegu różne wersie i wydania na pozór niczym się nie różniące a póżniej sie okazuje że różnice są znaczne, uważam że lepiej zapłacić parę groszy więcej i kupić u fachowca. Odnośnie cen zresztą to trzeba kupować tam gdzie te ceny można negocjować.
|
|
W łomzy nie ma hurtowni książek ten pan z hali co jezdzi busem z napisem HURTOWNIA KSIĄZEK sam chodzi po ksiegarniach i kupuje ksiązki jak mu czegos zabraknie byłem tego swiadkiem. Moim zdaniem lepiej zaplacic wiecej a kupic dobre podreczniki i miec mozliwosc ich wymiany bez zadnego problemu, a z zamawianiem przez internet jest tak jak napisała fanka bocianka chcesz zaoszczedzic a wychodzi dwa razy drozej.
|
|
w gabeciu z książkami np koło globu :-)
|
|
Jeśli ktoś na szybko potrzebuje podręczników do szkoły to radzę zajrzeć tutaj http://www.taniaksiazka.pl/podreczniki-c-313.html Nam właśnie zamówienie przyszło dzisiaj. Wszystko jest ok. Książki naprawdę tańsze niż w tradycyjnej księgarni, a w dodatku przesyłka darmowa, bo zamawialiśmy za ponad 299zł
|
|
Znajome kupowały na rynku w Nowogrodzie, multum książek ludzie przywożą za przysłowiową złotówkę. angella
|
|
abc nie bądz złośliwy, nie ważne gdzie kupuje ale ja też na hali targowej kupowałam od tego pana i fakt był taki że chodząc wtedy jeszcze do podstawówki mogłam tam kupić każdą książkę , natomiast w księgarni mi obiecywali i czekałam po parę tygodni. Tak że o ile nr. telefonu jest jeszcze aktualny to też szczerze polecam tego pana. angella
|
|
. angella
|
|
Najlepiej poszukać na allegro lub innych portalach typu gumtree czy olx. Czasami można znaleźć podręczniki po naprawdę niskich cenach. Warto sprawdzic!
|
|
Jakby ktoś jeszcze był zainteresowany podręcznikami to polecam wyszukiwarkę , do której adres podaję niżej. Sam korzystam, można znaleźć tanie książki, pozdrawiam. http://www.favore.pl/search/?q=podr%C4%99cznik&city=&pid=0&dist=10km&mp=0&addr=&lat=0.0&lon=0.0
|
|
Opłaca się kupować w ksiegarnia-internetowa.pl Nie jest drogo, a wybór też całkiem spory.
|
|
Zawsze taniej można kupić w internecie. chemia do liceum przykładowo tutaj jest przeceniona http://www.taniaksiazka.pl/to-jest-chemia-1-3-podrecznik-z-plyta-cd-zakres-podstawowy-hassa-romuald-mrzigod-aleksandra-mrzigod-p-298266.html
|
|
także wydaje mi się że najtaniej będzie przez internet. Moja córka, dla wnuków zamawia na ksiegarnia-internetowa.pl
|
|
|
|
Zdecydowanie w sieci. Tam jest najwięcej ofert. Przyjacielu, jeśli będzie ci dane żyć sto lat, to ja chciałby żyć sto lat minus jeden dzień, abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez ciebie.
|
|
Szukając podręczników do nauki języka angielskiego dla szkół ponadgimnazjalnych trafiłem tu http://www.taniaksiazka.pl/t/new-matura-solutions Popatrzcie w inne zakładki. Znajdziecie tu książki do różnych typów szkół. Warto poznać ich ofertę, bo ksiązki są nowe. A ceny bardzo przyzwoite.
|
|
moja żona podręczniki zamawia ze strony ksiegarnia-internetowa.pl pod koniec wakacji można zyskać fajne rabaty
|
|
Najlepiej zamawiać podręczniki przez internet. Nie da się ukryć, że w ten sposób można naprawdę wiele zaoszczędzić. Z tego co się orientuję, to obecnie księgarnia Bonito ma naprawdę tanie podręczniki. Warto do nich zajrzeć, bo oprócz dobrej ceny mają również szybką wysyłkę.
|
|
Cześć, ja na pewno polecam bookmaster.com.pl - ksiegarnia interneotwa ale mozna odebrac samemu osobiscie za darmo
|
|
Na Aros.pl sprawdzaliście? Zawsze mają tam duże rabaty. Super jest to, że oferta jest kompleksowa. Jest tam dostępnych ponad 130 000 tytułów. Są tam dostępne różnorodne tanie książki, w tym właśnie podręczniki. Poza tym wysyłka jest szybka i tania, a to jest duży atut.
|
|
Ludzie którzy chcą się pozbyć podręczników to albo je spalają albo wrzucają na aukcje na allegro bo najmniej z tym zachodu. Wg mnie tam mozna wyszperać najtaniej książki.
|
|
Witam, i jak? Zamówiliście już <a href=\"http://bookmaster.com.pl/\">książki</a> ? Ja się zastanawiam nad propozycją \"Bonda\"
|
|
Ja ostatnio kupowałem do liceum na http://sklep.wsip.pl/wyszukiwarka-zaawansowana/wyniki-wyszukiwania/?search%5Bpoziomy_uid%5D=212203 Ale do każdej szkoły znajdziesz tam podręczniki, a nie jest jakoś drogo.
|
|
Najlepiej po prostu sprawdzać poszczególne tytuły, ale ogólnie to jeszcze się nam nie zdarzyło, żeby konkretny podręcznik dało się kupić taniej niż na Livro. Mowa o księgarni internetowej. Ale jeśli znajdziecie jakieś ciekawe okazje, to oczywiście - napiszcie o tym. I konkretnie - jaki podręcznik udało się wam znaleźć zdecydowanie taniej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |