Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DJ czy zespół? |
Czy ktos się orientuje czy w Łomży jest jakiś DJ który prowadzi wesela? Czy to się sprawdza czy jednak lepszy jest zespół? Proszę o opinie i namiary, dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DJ czy zespół? |
u nas był DJ i było fajnie, pan ze sklepu muzycznego naprzeciw parku przy drzewnej h
|
|
zespol, dj to z regoly ciecie kosztow, tylko dobry zespol, jak juz wydawac kase to na cos dobrego!
|
|
W Łomży jest DJ. I jak ktoś już tu napisał jest to Krzysiek, który prowadzi sklep muzyczny BigBeat. I ja na Twoim miejscu wziął bym albo jego albo zespół ale tylko z wyższej półki. Absolutnie nie baw się w zespoły 3-osobowe puszczające muzykę z MD i udające, ze śpiewają. To jest absolutnie nieopłacalne. Reasumując: jeśli chcesz oszczędzać to bierz Krzyśka z BigBeatu, zapewni Ci dobrą zabawę, przynajmniej nie udaje i weźmie kasę jak za jednego, a nie jak za trzech. Jeśli natomiast zespół to w naszym rejonie tylko: www.studioband.pl, www.gtwband.pl (zespoły z Łomży) oraz www.zespollive.prv.pl (zespół z Ostrołęki). Byłem, widziałem, POLECAM.
|
|
Polecam Dj'a sam jestem DJ'em grałem na przyjęciach na weselu jeszcze nie ale polecam tego kolegę co tutaj państwo wymieniają wyżej :) pozdrawiam u siostry na weselu był DJ i było bosko Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
A czy macie moze jakis namiar do tego pana ze sklepu muzycznego?
|
|
Dane Krzyśka z BigBeat GG 3924317 lub http://www.bigbeat.pl/ Na stronie masz telefony. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |