wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DJ czy zespół?

Czy ktos się orientuje czy w Łomży jest jakiś DJ który prowadzi wesela? Czy to się sprawdza czy jednak lepszy jest zespół? Proszę o opinie i namiary, dzięki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DJ czy zespół?

u nas był DJ i było fajnie, pan ze sklepu muzycznego naprzeciw parku przy drzewnej

h

zespol, dj to z regoly ciecie kosztow, tylko dobry zespol, jak juz wydawac kase to na cos dobrego!

W Łomży jest DJ. I jak ktoś już tu napisał jest to Krzysiek, który prowadzi sklep muzyczny BigBeat. I ja na Twoim miejscu wziął bym albo jego albo zespół ale tylko z wyższej półki. Absolutnie nie baw się w zespoły 3-osobowe puszczające muzykę z MD i udające, ze śpiewają. To jest absolutnie nieopłacalne. Reasumując: jeśli chcesz oszczędzać to bierz Krzyśka z BigBeatu, zapewni Ci dobrą zabawę, przynajmniej nie udaje i weźmie kasę jak za jednego, a nie jak za trzech. Jeśli natomiast zespół to w naszym rejonie tylko: www.studioband.pl, www.gtwband.pl (zespoły z Łomży) oraz www.zespollive.prv.pl (zespół z Ostrołęki). Byłem, widziałem, POLECAM.

Polecam Dj'a sam jestem DJ'em grałem na przyjęciach na weselu jeszcze nie ale polecam tego kolegę co tutaj państwo wymieniają wyżej :) pozdrawiam u siostry na weselu był DJ i było bosko

Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS
(:Łomża moją weną:)

A czy macie moze jakis namiar do tego pana ze sklepu muzycznego?

Dane Krzyśka z BigBeat
GG 3924317
lub
http://www.bigbeat.pl/
Na stronie masz telefony.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org