Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wenecja |
co sadzicie o restauracjii wenecja?? moja kuzynka ma tam miec wesele....i sie zastanawiamy czy to dobry wybór
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wenecja |
to nie twuj wybor i nic ci do tego jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu niebadz dzieckiem i jak niemasz nic do powiedzenia do wcale sie nieodzywaj bo działasz mi na nerwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a własnie obchodzi mnie to bo jej pomagam ...... a Ty sie nieodzywaj z łaski swojej jak masz troche godnosci to niepisz
|
|
ja bylem na weselu we wrzesniu, w wenecji , tam jak sie jedzie na łochtynowo ( jezeli o to Ci chodzi :) , ogulnie jestem zadowolony , zespół mają swój , oczepiny robią świetne :) , z ceną to nie wiem jak tam jest ale każdy mówił że było fajnie.
|
|
Hey Angel19 Moja opinia na temat tej sali jest bardzo pozytywne wizualnie jest śliczna a zespoł to chyba raczej para młoda wybiera sama ?? i to od zespołu zalezy jak poprowadza oczepiny :) byłam tam w tamtym roku w kwietniu wiec moze cos sie zmieniło ale ja jestem jak najbardziej zadowolona :) polecam
|
|
jak idziesz do kina tez najpierw zakladasz temat na forum czy to dobre kino? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Dobry lokal. Śmiało możecie tam organizować wesele. _________________________________________________________
|
|
dzieki wszystkim... a ty jasiu juz nizej upasc niemozesz niz teraz jestes
|
|
Jak dla mnie nie na mój gust ale kto co lubi.Jedzenie takie sobie(nic nadzwyczajnego),obsługa nie aż tak usłużna zaś wystrój jak dla mnie nie trafiony.Skoro ma to być najpiękniejszy dzień w życiu ja bym się 2 razy zastanowił...ale jak wiesz gdzie 2 Polaków tam 3 opinie....pozdrawiam i liczę, że jednak wszyscy będą zadowoleni
|
|
Byłem tam na weselu ostatnio i było super Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
Wenecje polecam jak najbardziej będziecie zadowolone tylko te schody :/ Ale jedzenie dobre :)
|
|
Po pierwsze jedzenie jest bardzo smaczne, a przedewszystkim jest go dużo. I nie brakuje na stołach. Kolejna sprawa iż nie każdemu musi wszystko smakować, wkońcu dania każdy wybiera inne. Mi smakowały. Co do obsługi to się nie mogę zgodzić z Nexxxt. Obsługa jest bardzo dobra. Jeżeli czegoś brakuje na stołach to zaraz jest to donoszone ( przekąski ) to samo tyczy się wymiany zastawy. Po każdym daniu, jak i w trakcie indywidualnie przez kelnerów ( bardzo pozytywna sprawa ) Wystrój, cóż każdy ma swoje gusta. Jednym się podoba innym nie i o tym nie powinno się dyskutować. Ważne aby młodym się podobało. Jedyny słuszny minus należy się sali za schody, ale to da się przełknąć. I na koniec informacyjnie, miałem okazję być tam na weselu, na komunii i będę raz jeszcze na weselu. Więc nie opowiadam bzdur :) Pozdrawiam
|
|
no ok dzieki:))
|
|
ja tez byłam w tamtym roku na weselu w Wenecji, fajnie w środku, jedzenie też dobre, z obsługi tez byłam zadowolona :) tylko właśnie do toalety po schodach trzeba schodzić i tu jest minus, a po za tym wszytko w porządku, jak jakieś mniejsze wesele to sala bardzo dobra, polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |