piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wenecja

co sadzicie o restauracjii wenecja?? moja kuzynka ma tam miec wesele....i sie zastanawiamy czy to dobry wybór

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wenecja

to nie twuj wybor i nic ci do tego

jedyny prawdziwy jasio :}

jasiu niebadz dzieckiem i jak niemasz nic do powiedzenia do wcale sie nieodzywaj bo działasz mi na nerwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a własnie obchodzi mnie to bo jej pomagam ...... a Ty sie nieodzywaj z łaski swojej jak masz troche godnosci to niepisz

ja bylem na weselu we wrzesniu, w wenecji , tam jak sie jedzie na łochtynowo ( jezeli o to Ci chodzi :) , ogulnie jestem zadowolony , zespół mają swój , oczepiny robią świetne :) , z ceną to nie wiem jak tam jest ale każdy mówił że było fajnie.

Hey Angel19

Moja opinia na temat tej sali jest bardzo pozytywne wizualnie jest śliczna a zespoł to chyba raczej para młoda wybiera sama ?? i to od zespołu zalezy jak poprowadza oczepiny :) byłam tam w tamtym roku w kwietniu wiec moze cos sie zmieniło ale ja jestem jak najbardziej zadowolona :) polecam

jak idziesz do kina tez najpierw zakladasz temat na forum czy to dobre kino?

jedyny prawdziwy jasio :}

Dobry lokal. Śmiało możecie tam organizować wesele.

dzieki wszystkim... a ty jasiu juz nizej upasc niemozesz niz teraz jestes

Jak dla mnie nie na mój gust ale kto co lubi.Jedzenie takie sobie(nic nadzwyczajnego),obsługa nie aż tak usłużna zaś wystrój jak dla mnie nie trafiony.Skoro ma to być najpiękniejszy dzień w życiu ja bym się 2 razy zastanowił...ale jak wiesz gdzie 2 Polaków tam 3 opinie....pozdrawiam i liczę, że jednak wszyscy będą zadowoleni

Byłem tam na weselu ostatnio i było super

Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)

Wenecje polecam jak najbardziej będziecie zadowolone tylko te schody :/ Ale jedzenie dobre :)

Po pierwsze jedzenie jest bardzo smaczne, a przedewszystkim jest go dużo. I nie brakuje na stołach. Kolejna sprawa iż nie każdemu musi wszystko smakować, wkońcu dania każdy wybiera inne. Mi smakowały.

Co do obsługi to się nie mogę zgodzić z Nexxxt. Obsługa jest bardzo dobra. Jeżeli czegoś brakuje na stołach to zaraz jest to donoszone ( przekąski ) to samo tyczy się wymiany zastawy. Po każdym daniu, jak i w trakcie indywidualnie przez kelnerów ( bardzo pozytywna sprawa )

Wystrój, cóż każdy ma swoje gusta. Jednym się podoba innym nie i o tym nie powinno się dyskutować. Ważne aby młodym się podobało.

Jedyny słuszny minus należy się sali za schody, ale to da się przełknąć.

I na koniec informacyjnie, miałem okazję być tam na weselu, na komunii i będę raz jeszcze na weselu. Więc nie opowiadam bzdur :)

Pozdrawiam

no ok dzieki:))

ja tez byłam w tamtym roku na weselu w Wenecji, fajnie w środku, jedzenie też dobre, z obsługi tez byłam zadowolona :) tylko właśnie do toalety po schodach trzeba schodzić i tu jest minus, a po za tym wszytko w porządku, jak jakieś mniejsze wesele to sala bardzo dobra, polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org