poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jaki telefon wybrać?

chce kupić telefon do 200 zł bajery są zbędne potrzebuje solidnego niezawodnego telefonu może ktoś coś doradzi z doświadczenia co kupić lub czego nie kupować???a może ktoś chce sprzedać to piszcie dogadamy się

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jaki telefon wybrać?

sony ericsson k800i jak dla mnie telefon nie do zajechania z dobrym aparatem.

samsung x700, telefon nie do zniszczenia, posiadam model od ponad roku. Beton, sufit, podłoga, piasek, deszcz. nawet lakier nie schodzi,nie tnie się, bateria trzyma średnio (ale to już 4 rok eksploatacji). zatyczki na wejścia do akcesoriow. Telefon to cegiełka, żaden slider. zobacz na aukcjach. 1,3 mpx, głośnik stereo itp..

nie kupuj motorolek ani SE z joystickami Motorola się zawiesza po kilku miesiącach użytkowania a w SE joystick lubi się psuć

ja mam k800i i nie narzekam. Jeżeli chodzi o joystick chodzi idealnie, jego wrogiem jest kurz, który osiada na stykach joya.Poza tym telefon jest prosty w obsłudze ma aparat mp3, radio z Rds.

jaki telefon wybrać?
- sprawny

bajery są zbędne
- 3310

solidnego niezawodnego telefonu
- 3310

z doświadczenia co kupić lub czego nie kupować
- nie polecam starego chleba z biedronce

może ktoś chce sprzedać to piszcie
- odezwij sie za tydzien

piszcie dogadamy się
- polecat czat WP dzial seks

jedyny prawdziwy jasio :}

Dobry kup :]

Obejrzyj Samsunga B2100. Ciut droższy niż napisałeś, ale spełni Twoje wymagania na pewno.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

nokie 3510i

i jest fajnie

I TU ZNOWU PRZYGŁUPI JASIU DAŁ POKAZ SWOJEJ CHOROBY UMYSŁOWEJ

Do tej kwoty to polecam naprawdę niezawodny i bez zbędnych bajerów http://telemuzeum.uke.gov.pl/index.php/kolekcjonerzy-i-kolekcje?func=detail&id=144

MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.

Jakby ktoś był zainteresowany mogę sprzedać LG PRADA, Technicznie 100% sprawny, wizualnie to troszkę rys po bokach i brakuje tylnej klapki od baterii, ale to w ogóle nie przeszkadza.

na allegro znajdziesz wiele NOKI za ta cene. wpisujesz i masz. Zadne sony i Lg Samsungi I motorolki.

hehe oj ta stereotypowa lomza , jezeli nokia to tlyko stare modele typu 3310 , nowe modele nokii to zwykly syf za duze pieniadze, SE i Samsung w kwestiach technologicznych i cenowych zostawia ta nokie daleko w tyle ,ale u nas jest powiedzenie "nokia to nokia" , jak tak to przeplacajcie dalej pozdro

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

Za 200 zl mozesz kupic walka 6300 telefon w miare nie narzekam. Kto przeplaca to przeplaca, kto umie sie krecic po rynku zawsze cos madrego znajdzie.

NOKII W ŻADNYM WYPADKU!!!! SZWEDOM NASRAŁO W MÓZGI I JAK SIĘ CHIŃCZYKOM COŚ NIE UDA I MA NOKIJKA JAKIŚ FELER TO NAPRAWIAJĄ I 14 (słownie:czternascie)RAZY. POLECAM SE K550i ALBO POCZEKAJ JAK C702 BĘDZIE CHODZIĆ W TAKICH CENACH (teraz 400 czy cóś)

jasiu to głos forum i byłoby to wręcz niepokojące gdyby w którymś temacie nie rzucił przygłupiego tekstu i nie błysnął inteligencją osrać go. dzięki za porady

Polecam wielofónkcyjny , pszydaje siem ot bódofy po wiejskom potópaje

Tempiem głópote na foróm

Ty masz szweckie Nokie Chinskie czy jakies Rumunskie. Ja mam jeszcze niemieckie wiec zastanow sie co piszesz. Napisalem ze kto ma glowe to kupi rozsadnie Sony to gowno. joye sie psuja a ten 550 to nie pamietam co to ale ktorys model byl tam dobry

no i o co Jasiu?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org