Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki telefon wybrać? |
chce kupić telefon do 200 zł bajery są zbędne potrzebuje solidnego niezawodnego telefonu może ktoś coś doradzi z doświadczenia co kupić lub czego nie kupować???a może ktoś chce sprzedać to piszcie dogadamy się
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki telefon wybrać? |
sony ericsson k800i jak dla mnie telefon nie do zajechania z dobrym aparatem.
|
|
samsung x700, telefon nie do zniszczenia, posiadam model od ponad roku. Beton, sufit, podłoga, piasek, deszcz. nawet lakier nie schodzi,nie tnie się, bateria trzyma średnio (ale to już 4 rok eksploatacji). zatyczki na wejścia do akcesoriow. Telefon to cegiełka, żaden slider. zobacz na aukcjach. 1,3 mpx, głośnik stereo itp..
|
|
nie kupuj motorolek ani SE z joystickami Motorola się zawiesza po kilku miesiącach użytkowania a w SE joystick lubi się psuć
|
|
ja mam k800i i nie narzekam. Jeżeli chodzi o joystick chodzi idealnie, jego wrogiem jest kurz, który osiada na stykach joya.Poza tym telefon jest prosty w obsłudze ma aparat mp3, radio z Rds.
|
|
jaki telefon wybrać? - sprawny bajery są zbędne - 3310 solidnego niezawodnego telefonu - 3310 z doświadczenia co kupić lub czego nie kupować - nie polecam starego chleba z biedronce może ktoś chce sprzedać to piszcie - odezwij sie za tydzien piszcie dogadamy się - polecat czat WP dzial seks jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Dobry kup :]
|
|
Obejrzyj Samsunga B2100. Ciut droższy niż napisałeś, ale spełni Twoje wymagania na pewno. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
nokie 3510i i jest fajnie
|
|
I TU ZNOWU PRZYGŁUPI JASIU DAŁ POKAZ SWOJEJ CHOROBY UMYSŁOWEJ
|
|
Do tej kwoty to polecam naprawdę niezawodny i bez zbędnych bajerów http://telemuzeum.uke.gov.pl/index.php/kolekcjonerzy-i-kolekcje?func=detail&id=144 MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
Jakby ktoś był zainteresowany mogę sprzedać LG PRADA, Technicznie 100% sprawny, wizualnie to troszkę rys po bokach i brakuje tylnej klapki od baterii, ale to w ogóle nie przeszkadza.
|
|
na allegro znajdziesz wiele NOKI za ta cene. wpisujesz i masz. Zadne sony i Lg Samsungi I motorolki.
|
|
hehe oj ta stereotypowa lomza , jezeli nokia to tlyko stare modele typu 3310 , nowe modele nokii to zwykly syf za duze pieniadze, SE i Samsung w kwestiach technologicznych i cenowych zostawia ta nokie daleko w tyle ,ale u nas jest powiedzenie "nokia to nokia" , jak tak to przeplacajcie dalej pozdro easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Za 200 zl mozesz kupic walka 6300 telefon w miare nie narzekam. Kto przeplaca to przeplaca, kto umie sie krecic po rynku zawsze cos madrego znajdzie.
|
|
NOKII W ŻADNYM WYPADKU!!!! SZWEDOM NASRAŁO W MÓZGI I JAK SIĘ CHIŃCZYKOM COŚ NIE UDA I MA NOKIJKA JAKIŚ FELER TO NAPRAWIAJĄ I 14 (słownie:czternascie)RAZY. POLECAM SE K550i ALBO POCZEKAJ JAK C702 BĘDZIE CHODZIĆ W TAKICH CENACH (teraz 400 czy cóś)
|
|
jasiu to głos forum i byłoby to wręcz niepokojące gdyby w którymś temacie nie rzucił przygłupiego tekstu i nie błysnął inteligencją osrać go. dzięki za porady
|
|
Polecam wielofónkcyjny , pszydaje siem ot bódofy po wiejskom potópaje Tempiem głópote na foróm
|
|
Ty masz szweckie Nokie Chinskie czy jakies Rumunskie. Ja mam jeszcze niemieckie wiec zastanow sie co piszesz. Napisalem ze kto ma glowe to kupi rozsadnie Sony to gowno. joye sie psuja a ten 550 to nie pamietam co to ale ktorys model byl tam dobry
|
|
no i o co Jasiu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |