poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca zachowanie się pracodawców

Ogłoszenia czy to są czy to ich nie ma bez znaczenia Łomżyńscy pracodawcy są do d...

Łomża kur... Dlaczego tu nie ma pracy !!!
Rok już szukam i gówno gówno i jeszcze raz gówno urząd pracy też gówno robi czuję że Łomża coraz bardziej schodzi na psy !!!

Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS
(:Łomża moją weną:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca zachowanie się pracodawców

ha ha idż jako wolontariuszka sprzatac kościół

Róża Lux

naprawde zabawny jesteś ale jeżeli jesteś łomżyniakiem to o swoją dupe też się martw he he krytykować umiecie po mamusi tatusiu cudzym skaczecie ale ***** rozumu to wy nie macie i większość z was nie umie nawet odpisać porządnie tylko pisze jakieś poj**** dogryzki : )

Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS
(:Łomża moją weną:)

ehhh, chyba masz taki zapał do tej pracy jak do szukania, nie lubię zrzędzenia
jest sporo ofert pracy ale jak sie nie wie czego chcę , sory Batory ale wydaje mi sie ze słabo szukasz albo chciałbyś być odraz prezesem :), jakie masz kwalifikacje , napisz jakie znasz języki , co potrafisz zareklamuj sie jakoś , poszukaj po portalach z ogłoszeniami o prace a znajdziesz cos na pewno .

Ja od 10msc szukam pracy i jak narazie bez rezultatu. Przeszłam już dziesiątki rozmów kwalifikacyjnych i gdy tylko wspomniałam, że uczę się zaocznie to DZIĘKUJEMY.

Id like MTB too;]] powiem Ci kolego że za tysiąc złotych to niech se sami idą do roboty .ja też długo szukałem i stwierdziłem że trzeba wyjechać na obczyzne żeby coś zarobić... no i jade hehehe

A ja przeszedłem do konkurencji, po wielu targach.
Może trzeba coś umieć żeby zaistnieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nie po szkole 3000zł netto bo ja taniej nie mogę ?

Nauczcie się pracy a potem wymagań!

Wiem że w naszym mieście jest kupa firm gdzie nie szanują pracownika, sam w takiej pracowałem. Ale wiem kto przychodził do nas do pracy i co potrafił .
Szkoda że polikwidowano zawodówki, tam ludzie wiedzieli jak się trzyma młotek, dłuto czy pilnik.

Chcesz być prezesem otwórz biznes i zarabiaj miliony POWODZENIA !!!

Ale krwiopijcom pracodawcom mów NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakich tu masz pracodawców. Wszyscy wykorzystują pracowników. Łomżynski pracodawca to złodziej, oszukaniec. Nie płaci zusu. Zatrudnia na czarno.Jak przyjezdza kontrola to on wczesniej już wie.Sam się bogaci a ludziom nie da zarobic.Przyjdzie i na nich czas. A ich zony nastroszone stare prochwy chodzą dumne. Nie ma z prawdziwego zdarzenia pracodawcy w Łomży.

no i dlatego wiekszosc wyjezdza a ci mniej zdesperowani codziennie z nadzieja przegladaja oferty a tu niestety przewazaja "szukam pracy". a jak to jest z praca w instytucji panstwowej? bo jakos nigdy nie slyszalam o naborach do np urzedu miasta ? pewnie wszyscy rodzine obsadzaja a moze slyszeliscie o kims kto zostal tam bedac na stazu?

I tu się mylisz. Są w Łomży małe firmy zatrudniające po kilka osób i dbające o swoich pracowników ale tam praktycznie nie ma rotacji więc i nie ma ogłoszeń, że poszukują pracowników. Poza tym dobre firmy nie poszukują ludzi "na ulicy" lecz często szukają u konkurencji doświadczonych pracowników. Niestety prawda jest taka jak pisze "robson35"

w pełni popieram załozyciela tego tematu, również szukam już przez dłuższy okres czasu pracy i mimo, że skonczyłam dobrą szkołę i mam już jako takie doswiadczenie zawodowe to bez żadnych rezultatów.
Muszę zaznaczyć, że łomzyńscy pracodawcy są nadzwyczaj bardzo wymagający co do zatrudnienia pracownika. Przebierają w nich jak tylko chcą, gdzie się nie pójdzie na rozmowę kwalifikacyjną kazdy przebiera w nich jak chce, w rezultacie czuję się uwłoczona z resztek godności, gdy dokonuje się takiej selekcji na ludziach. Łomża nie dość, że swoimi pracami oferuje zbyt mało ( i to ze względu na wynagrodzenie i doświadczenie jakie tu można zdobyć) to jeszcze narzuca takie a nie inne wymagania. Szaleństwo, brak szacunku dla drugiego człowieka i pomiatanie nim jak tylko się da, ale co tu się dziwić kiedy piszą ogłoszenia, iż poszukują sprzątaczki z min. wykształceniem średnim. Chcą pracownika wykształconego, z świetną prezentacją i intelektem z wielkim doświadczeniem zawodowm A)( rozumiałabym gdyby to było adekwatne do danej pracy i odbijało się z renomą firmy ), ale w rezultacie robią z takiego wykształconego najchętniej robola, którym mozna pomiatać, ale nie ma co narzekać, zawsze można wyjechać i poszerzyć swoje perspektywy - tylko to nam zostało, a łomża jaka była, jest i będzie takim 'gównem', bo znając tych, co tym wszystkim nadzorują nie kiwną nawet palcem by poprawić sytuację ówczesnych mieszkańców.

o tych kontrolach zusu to prawda, to jedna klika sprzedawczyki i łapowkarze a w sadzie zwykly czlowek tez nie wygra bo to jeden lomzynski układ, jak kiedys pisalem warto by tu zaprosic pania Jaworowicz do robiena reportazu o tej klice, szczytem bezczelnosci jest zatrudniuanie znajomych w ARMiR a konkursy sa dla picu taka jest prawda bo z gory wiadomo kogo sie zatrudni kogos z rodzinki albo synka lub coreczke znanego biznesmena lub innego przekreta.

a model powinien byc taki urzednicy z jednego miasta pracuja na 2 koncu polski i odwrotnie wtedy niema znajomosci z lokalnym biznesem itd a tak to reka reke myje jak w rodzinie.

dokladnie a tu o pracy w sadzie czy w urzedzie miasta to mozesz tylko pomarzyc

adamosxx ogarnij się i nie pisz fantazji.
Idąc Twoim tokiem myślenia powinniśmy tak jak w sporcie zatrudnić cudzoziemców to na pewno wyeliminujemy układy.......

na potwierdzenie slów ayli-przedwczorajsze ogloszenie:
..........
Zatrudnię na stanowisko sprzedawcy, wykształcenie wyższe, chęć pogłębiania wiedzy (szkolenia) i pracy, optymizm, praca w systemie zmianowym (również w weekendy)
...........
i pewnie na stoisko mięsne...

pool sam sie ogarnij co ci sie nie podoba w pomysle? pewnie ktos z rodzinki ma panstwowa posadke i kreci lody na miejscu co?

a moze pomyślcie nad wlasną firmą zamiast liczyć na czyjes zmilowanie. jak się domyslam nie macie na glowie rodziny dzieci i kredytów to mozecie ryzykowac. najwyzej sie wam nie uda.

biadolic najlatwiej.
albo zalozyc wlasny interes i pokazac rze jest sie lepszym pracodawca (juz to widze lol) albo wyniesc sie w inne miejsce. nikt na lancuhu nie trzyma

jedyny prawdziwy jasio :}

Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 21-07-09 21:40

pool sam sie ogarnij co ci sie nie podoba w pomysle? pewnie ktos z rodzinki ma panstwowa posadke i kreci lody na miejscu co?

zapomniałeś dodać że jestem na pewno z PO

sam to jednak skrzetnie uzupełniles

Zauważyłem , że każdy kto ma odmienne zdanie niż Ty oczywiście musi być z PO. Rozczaruję Cię, w przeciwieństwie do Ciebie wolę sam zadbać o swoją przyszłość i nie biadolić ciągle na forum, że wszystko co złe to przez rządzących z PO i czeczenów.

ale tu kazdy mi wmawia ze jestem za pis wiec???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org