Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
7 Kier - nic się nie zmieniło |
Byłam wczoraj na chwilę w 7kier... nic się nie zmieniło, bandy nawiedzonych małolatów biegają i szpanują dla młodziutkich panienek, co ciekawe każdy "maczo" tak samo na łyso ostrzyżony i wkoło słychać "kur***" - czyli poziom ];
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 7 Kier - nic się nie zmieniło |
Łomża.. Pomysłowo.
|
|
A Ty kolezanko co ile masz lat 14, 15? byłaś o godz 19 , 20 ? Dla Twojej świadomości po godz. 22 wszsyscy ''małolaci''byli usunięci z lokalu. A wiem to sam byłem świadkiem wyrzucenia jednego z ''małolatów''Dobromil napisał(a): > Łomża.. >
|
|
pfffffff ogarnijcie sie ludzie... Ja balowałem tam 2 dni pod rzad i chyba ci sie kolezanko lokale pomylily... Porzadny lokal, dobra muzyka, bar i ochrona. Porzadek nikt sie nie rzuca bo jak jest problem to delikwent wylatuje na momentach... Po co piszesz bzdury? ogarnij sie...
|
|
małolat to ile właściwie? 20? 22?
|
|
ze niby co prosze ????~!!!!!!!!! po 22 zostawali wypraszani???? chyba se robicie jaja....jak nie wpuszczac niepelnoletnich to non stop!! no chyba padne na morde!!
|
|
Właśnie ogarnij sie dziewczyną ja tez tam balowałem i nie widziałem zadnej bandy małolatów i nikogo ostrzyżonego na łyso . TEraz tam jest bardzo dobry porzadek . I myśle ze z czasem klub zdobędzie bardzo dobrą renome.
|
|
przydałoby się, bo do tej pory to masakra, 15tki zrobione na 19tki, których do innych lokali po prostu by nie wpuścili
|
|
Nie znakiem tego że jak łysy to już zbój a lokal się zmienił na lepsze jak będzie ochrona dobra to będzie ok
|
|
Zadzam się z tym, że tam tylko chołota jakaś była... Tylko kolesie chodzili pijani i jak kumple po nich przychodili to mówili cos w stylu "a dupcie jeszcze są";/ Żal, żal i jeszcze raz żal! Wszyscy łysi i bardzo wulgarni. Takich to bym nawet do obory nie wpuściła;P
|
|
HAHA Słyszałam To!
|
|
No teraz powazne wyzwanie stoi przed nowymi wlascicielami tego lokalu zeby zmazac stara "renome"... Ale mysle ze juz podołali temu zadaniu... Zupelnie inny lokal i zasady...
|
|
Nudzicie się ?? szukacie sensacji?? zajmijcie się własnym życiem i odpierdolcie się !!! A jak macie ochotę to otwórzcie lepszy klub . Powodzenia!!
|
|
to właściciel się zmienił? UFFFF.
|
|
tak tak a najlepszy klub to amnesiamaxxx! tylko ze juz pada:))))
|
|
najlepszy to ja jestem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |