Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Otwarcie 7kier |
Siemanko. Chciałem powiedziec ze w piątek 19.06 otwieraja odnowiony 7kier teraz inna nazwa ale nie wiem jaka , prosze tu nie pisac ze to klub gdzie chodzą pijane małolaty na czworaka i takie komentarze zachowac dla siebie chcialem tylko poinformowac stałcyh bywalców aby wpadali.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Otwarcie 7kier |
stałych bywalcy?? boże czyli dzieci a ja proponuje aby właśnie stali bywalce nie przychodzili a nawet żeby nie byli wpuszczani tylko pełnoletnie normalne osoby którę chcą wypić i sie pobawic a nie małolaty które sie naćpają i bić sie idą . :)
|
|
Popieram to co powiedział daniel2509
|
|
OK. Uznajmy że to klub dla naćpanych małolatów nie pasuje to nie przychodz ;)
|
|
to przyjda tylko dzieci :D wjazd pewnie od 13lat
|
|
faaza ;)
|
|
a to bylo zamkniente? lol nawet nie wiedzialem jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Czasami się zastanawiam dlaczego nie zamknęli jeszcze tego lokalu. Kto był to widział ile tam małolatów przychodzi
|
|
zgadzam sie z przedmowcami, nie bylam tam juz ze 2 lata, a powod? Dzieciarnia!!!!!! Kiedys mozna bylo tam na prawde sie pobawic, szczegolnie w piatki,a teraz mozna zrobic co najwyzej kinder-urodziny, bo w mc'donalds juz salki do zabaw nie ma,a tam znalazl jak ulal
|
|
znowu kryptoreklama nowego lokalu,tak jak tego kebaba ,na którego jest już tysiąc pięćset sto dziewięćset postów. cytuję administratora: >Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub >reklama - będą kasowane. Czy szanowny admin tego nie widzi? ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.
|
|
nie podoba sie to nie komentujcie a nie tylko narzekanie
|
|
a Ty fionix co? jesteś z rodziny szefa siódemki?A dlaczego mamy nie komentować tego co nam się nie podoba i co jest tajemnicą poliszynela. A Tobie jak sie nie podoba to nie czytaj,tylko zapisz się do innego forum ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.
|
|
zmiana nazwy nic nie pomoze slow brakuje zeby opisac ten lokal a to ze stalymi bywalcami naprawde dobre :D:D:D gangsterskie fanaberie u dziciakow teraz w modzie wiec naprzod lans lans lans...... Who's Your daddy?!!!
|
|
Szczenięce gangsta fanaberie refx20 i inni, czy uważacie, że to dobre jak dziewczyna 14, 15 lat pijana w 8 dup szlaja się z jakimś 19 latkiem który tylko myśli o jednym to jest normalne? Gdzie są rodzice? Gdzie ochrona.......
|
|
my nie uważamy,to właściciel powinien uważać i jego pseudoochrona,bo zamknie tę spelunę zanim ją otworzy ponownie.A rodzice?-płodzą następne małolaty,które zapełnią tego typu lokaliki ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.
|
|
bedz dzieciaki? to ja dziekuje za to zaproszenie.... nigdy wiecej nie przyjde tam i moji znajomi tez nie... nie polecam omijac z daleka
|
|
teraz bedą dowody sprawdzac i ma byc porzadek dla tego otwierają na nowo a jak bedzie to sie przekonamy juz nie dlugo.
|
|
zobaczymy jak nie będzie pożądnej ochrony która nie przepuści małolata to znów będzie to samo. słyszałem od znajomych jak właśnie dziewczyne 13 lat pianą jak 150 za budynkiem klubu cykało 2 starszych również pijanych chłopaków którzy widzieli to na własne oczy. :)
|
|
Nie tylko dwóch.Ja też ją pukałem.nawet niezła była WKS
|
|
Witam. Miałem przyjemnosc byc w nowo otwartym klubie i mysle ze teraz to jest dobrze wygladajacy i bardzo porządny lokal . Przez cały czas trwania dyskoteki nie było konfliktów .Ochrona sie sprawdziła i mysle ze sprawdzac sie bedzie dalej. Nie można porównywac go do starego 7kier bo bradzo wiele sie pozmieniało .Serdecznie polecam ten klub.Pozdrawiam.
|
|
HeHeHe @le żem się porządnie uśmiał
|
|
popieram wypowiedz HHH@zel'a. trzeba isc posiedziec i sie przekonac jak tam naprawde jest. kocham mojego ksiecia z bajki jasia_smietane
|
|
malgosia aś mi śmociek wypadł z wrazienia,posiukamy lazem
|
|
krakson byles chociaz tam na chwile wczoraj? zapewne nie. to nie marudz bo to staje sie juz chore te wasze antynastawienie do wszytskiego. dzisiaj pewnie tez bedzie tez otwarte tak jak kazda dyskoteka co tydzien, idz i zobacz jaka tam jest atmosfera, ochrona, wystroj. rusz dupe czlowieku. jak nie wiesz jak naprawde jest no najlepiej nic nie mow. zeby nie bylo to nie jest reklama, wlascicieli oraz ochrony nie znam. pozdrawiam kocham mojego ksiecia z bajki jasia_smietane
|
|
malgosia,co ty taka nerwowa,ja tez kocham nabiał
|
|
Czemu tu na forum piszecie takie głupoty. Kiedyś fakt 7kier nie było dla normalnych cywilowanych ludzi ktorzy chcieli usiąść pogadać a także kulturalnie sie pobawić. Otwarcie tego klubu było wczoraj.Zupełnie inny klimat niż wcześniej.Porządna ochrona,dobre piosenki , ładne panie i czego chcieć więcej.Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam ten lokal
|
|
a mają kefirek dla małolatów? ___________________________________________ kocham nabiał w każdej postaci
|
|
Ja również byłem wczoraj w nowym 7 kier i musze przyznac ze jest naprawde duzo lepiej, Ochrona w porządku, ładne miłe kelnerki i porządny DJ a nie laptop i poeliciał z winampa. Warto przyjsc
|
|
refx20 i po to zalozyles konto zeby nam polecic to miejsce ? cóż za oddanie, faktycznie musi byc tam super. trzeba sie wybrac, koniecznie cale forum dzis zbiorka na statku i walimy do 7 - cos tam.
|
|
ja tam dziś bede ale jak bedo tam jakieś trole grały i latały to ja wyjde i pojde o o...
|
|
ochrona jest hehee. wykfalifikowana która nie użuwa mózgu tylko mięśni a właściciel sam się ich boi a ich znajomi mają wszystko za friko
|
|
Ochrona jest bardzo opanowana i chyba nie wiesz kto jest właścicielem .
|
|
no wlasnie kto??
|
|
no i jeszcze nie byłem :)
|