Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
za dużo |
szukam jakiejś dobrego i skutecznego sposobu na zrzucenie wagi przynajmniej 25 kilo jak to można osiągnąć ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: za dużo |
dieta Mż mniej żreć
|
|
Nie szukaj odpowiedzi na tym forum,bo zostaniesz zryta jak opona na polskich drogach.Jeżeli Twoja nadwaga jest widoczna wybierz się po prostu do lekarza endokrynologa lub jakiegoś dietetyka + oczywiscie gimnastyka. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.
|
|
A ja chyba domyślam się kim jest slodka23;] Tylko nie wiem po co zmieniła nick...
|
|
Ja miałam 8kg nadwagi. Zrzuciłam je w ciągu nie całych 2 miesięcy przy użyciu środków wspomagających i oczywiście pod kontrolą lekarza tzn lekarz mi przepisał.lekarz endokrynolog u którego od lat się leczę
|
|
skuteczne sa tylko leki na otylosc przepisywane przez lekarzy np. meridia, ktora dziala w ten sposob ze nie masz apetytu i waga leci drastycznie... herbatki i inne tabletki ogolnodostepne nic nie daja gwarancja schudniecia to w 70% dieta a pozostale 30 % to cwiczenia.
|
|
madziu, Głód, to najlepsza dieta cud -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
słodka23 http://www.e-kulturystyka.info/
|
|
a-z i mistrz porownajcie sobie IP i jest fajnie
|
|
tam nie ma IP ;) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
slodka23 zapisz sie do endykrynologa, na wlasna reke nie wskazane jest odchudzanie, poszukaj czegos prywatnie bo w szpitalu czeka sie 4 miechy na wizyte. i jest fajnie
|
|
Popieram przedmówców. Tutaj tylko lekarz pomóc może. Dieta cud nie zadziała niestety.
|
|
sluchaj sie jej...
|
|
to jak chcecie być pomocni to podajcie jeszcze jakieś namiary na tego endokrynologa najlepiej radziła bym jej iść prywatnie ale nie wiem czy w Łomży ktoś przyjmuje prywatnie i gdzie życzę powodzenia w gubieniu zbędnych kilogramów
|
|
W obozach koncentracyjnych grubych nie było . . . Madziu pewnie piszesz od koleżanki albo z laptopa brata -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
no ciekawo ??? zgaduj ???
|
|
ty pierwszy !!!!!!
|
|
boisz sie ????
|
|
Najskuteczniejsza dieta jest ograniczenie jedzenia po godzinie 19 do jakichs owocow i picia wody mineralnej niegazowanej, wykluczenie slodkosci, a takze regularne wieczorne spacerki, ktorym pogoda bedzie coraz czesciej sprzyjala. Efekt masz murowany. Nie lykaj zadnych tabletek , ktore niby gwarantuja szybka utrate wagi i tym podobnych specyfikow, bo nie sztuka jest zrzucic kilogramy, a zeby zrzucic je tak by zaraz nie nastapil efekt jojo.
|
|
to mit te jedzenie po 19
|
|
nie powinno sie jesc ok 4h przed snem wiec jak ktos chodzi spac ok 24 to spokojnie przed 20 moze jesc
|
|
to zależy kto ma jaki organizm. czasami jest tak ktoś może jeść mało i nie jeść przed snem i jest grubszy a ktoś je bardzo dużo i jest szczupły. i tym pierwszym czasami może pomóc tylko lekarz bo ich organizm sam sobie nie da rady.
|
|
żeby dostać się do endokrynologa potrzebne jest skierowanie, a żeby dostać skierowanie trzeba iśc do rodzinnego... Endokrynolog nie leczy otyłości samej w sobie, ale może może to zrobić np przy okazji innych dolegliwości np z tarczycą...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |