poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
za dużo

szukam jakiejś dobrego i skutecznego sposobu na zrzucenie wagi przynajmniej 25 kilo jak to można osiągnąć ????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: za dużo

dieta Mż mniej żreć

Nie szukaj odpowiedzi na tym forum,bo zostaniesz zryta jak opona na polskich drogach.Jeżeli Twoja nadwaga jest widoczna wybierz się po prostu do lekarza endokrynologa lub jakiegoś dietetyka + oczywiscie gimnastyka.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.

A ja chyba domyślam się kim jest slodka23;] Tylko nie wiem po co zmieniła nick...

Ja miałam 8kg nadwagi. Zrzuciłam je w ciągu nie całych 2 miesięcy przy użyciu środków wspomagających i oczywiście pod kontrolą lekarza tzn lekarz mi przepisał.lekarz endokrynolog u którego od lat się leczę

skuteczne sa tylko leki na otylosc przepisywane przez lekarzy np. meridia, ktora dziala w ten sposob ze nie masz apetytu i waga leci drastycznie...
herbatki i inne tabletki ogolnodostepne nic nie daja
gwarancja schudniecia to w 70% dieta a pozostale 30 % to cwiczenia.

madziu, Głód, to najlepsza dieta cud

Łomża, Łomża, Łomża . . .

słodka23
http://www.e-kulturystyka.info/

a-z i mistrz

porownajcie sobie IP

i jest fajnie

tam nie ma IP ;)

jedyny prawdziwy jasio :}

slodka23 zapisz sie do endykrynologa, na wlasna reke nie wskazane jest odchudzanie, poszukaj czegos prywatnie bo w szpitalu czeka sie 4 miechy na wizyte.

i jest fajnie

Popieram przedmówców. Tutaj tylko lekarz pomóc może. Dieta cud nie zadziała niestety.

sluchaj sie jej...

to jak chcecie być pomocni to podajcie jeszcze jakieś namiary na tego endokrynologa najlepiej radziła bym jej iść prywatnie ale nie wiem czy w Łomży ktoś przyjmuje prywatnie i gdzie
życzę powodzenia w gubieniu zbędnych kilogramów

W obozach koncentracyjnych grubych nie było . . .

Madziu pewnie piszesz od koleżanki albo z laptopa brata

Łomża, Łomża, Łomża . . .

no ciekawo ??? zgaduj ???

ty pierwszy !!!!!!

boisz sie ????

Najskuteczniejsza dieta jest ograniczenie jedzenia po godzinie 19 do jakichs owocow i picia wody mineralnej niegazowanej, wykluczenie slodkosci, a takze regularne wieczorne spacerki, ktorym pogoda bedzie coraz czesciej sprzyjala. Efekt masz murowany. Nie lykaj zadnych tabletek , ktore niby gwarantuja szybka utrate wagi i tym podobnych specyfikow, bo nie sztuka jest zrzucic kilogramy, a zeby zrzucic je tak by zaraz nie nastapil efekt jojo.

to mit te jedzenie po 19

nie powinno sie jesc ok 4h przed snem wiec jak ktos chodzi spac ok 24 to spokojnie przed 20 moze jesc

to zależy kto ma jaki organizm. czasami jest tak ktoś może jeść mało i nie jeść przed snem i jest grubszy a ktoś je bardzo dużo i jest szczupły. i tym pierwszym czasami może pomóc tylko lekarz bo ich organizm sam sobie nie da rady.

żeby dostać się do endokrynologa potrzebne jest skierowanie, a żeby dostać skierowanie trzeba iśc do rodzinnego... Endokrynolog nie leczy otyłości samej w sobie, ale może może to zrobić np przy okazji innych dolegliwości np z tarczycą...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org