Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiono telefon Nokia N95 8Gb |
witam 18 czerwca jezdzac motocyklem po ulicach miasta zgubilem telefon nokia n95, znalazce prosze o kontakt 507 036 332 ,za pomoc wysoka nagroda pieniezna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiono telefon Nokia N95 8Gb |
jak to dzisiaj zgubiłes ?? moze wiecej info w jakich okolicach
|
|
kto taka kom ci odda czlowieku? mozesz juz kupic drugą :)
|
|
przepraszam bylo to wczoraj 17 czerwca w godzinach 19 gdzies
|
|
do VizeV: rok temu tez na motorze zgubiłem portfel na piłsudskiego z 1000 zł , znalazca za godzine zadzwonił i oddał w nienaruszonym stanie wiec nie kazdy ma taki tok rozumowania jak ty
|
|
Strach pomyslec co nastepnym razem zgubisz ''jadąc na motorze'' Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.
|
|
W tę bajke z 1000zł tez nie bardzo wierze - To jest Polska Ludzi którzy odniesli by znalezione 1000zł jest niewielu. ''znalazca za godzine zadzwonił i oddał w nienaruszonym stanie'' -zadzwonił ? W portfelu nosisz numer telefonu ? Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.
|
|
pauly1981 skoro tak wszystko gubisz to moze nie wsiadaj na motor? Swoją drogą zastanawiam sie jak mozna gubic portfel, komorke, laptopa,psa itp. Ciagle ktos cos na tym forum gubi i stara sie za jego pomoca odzyskac swoja zgube. Najlepiej wychodzac z domu nic ze soba nie zabierajcie, bedziecie miec pewnosc, ze nic nie zgubicie. No moze z wyjatkiem drogi powrotnej do domu co z takim rozgarnieciem jest calkiem realne.
|
|
do Adacho: bajka byla taka ze w portfelu byla moja pieczatka firmowa potrzebna do tankowania wahy na VAT
|
|
i akurat wiedzial ze ta pieczatka to ty? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
No i co z tego że była pieczątka ? nie słyszałem żeby ktoś zgubił portfel z kaso w środku i odzyskał ten portfel z kwotą co była ,dokumenty to tak rozumiem sam kiedyś znalazłem i odałem saszetkę z dokumentami a miła pani sie zapytała czy może były jakieś pieniądze w środku również ja mowie że nie nie było a ona no tak nawet 50zł zabiorą ;) więc wiesz dokumenty to mało istotne ale kase zawsze zabiorą ;) a jak zgubiłaś telefon to pewnie ci wypadł na ulicy i po tym telefonie pewnie nic nie zostało jak się styknoł z asfaltem ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |