poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zgubiono telefon Nokia N95 8Gb

witam
18 czerwca jezdzac motocyklem po ulicach miasta zgubilem telefon nokia n95, znalazce prosze o kontakt 507 036 332 ,za pomoc wysoka nagroda pieniezna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zgubiono telefon Nokia N95 8Gb

jak to dzisiaj zgubiłes ?? moze wiecej info w jakich okolicach

kto taka kom ci odda czlowieku? mozesz juz kupic drugą :)

przepraszam bylo to wczoraj 17 czerwca w godzinach 19 gdzies

do VizeV: rok temu tez na motorze zgubiłem portfel na piłsudskiego z 1000 zł , znalazca za godzine zadzwonił i oddał w nienaruszonym stanie wiec nie kazdy ma taki tok rozumowania jak ty

Strach pomyslec co nastepnym razem zgubisz ''jadąc na motorze''

Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.

W tę bajke z 1000zł tez nie bardzo wierze - To jest Polska Ludzi którzy odniesli by znalezione 1000zł jest niewielu.

''znalazca za godzine zadzwonił i oddał w nienaruszonym stanie'' -zadzwonił ? W portfelu nosisz numer telefonu ?

Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.

pauly1981 skoro tak wszystko gubisz to moze nie wsiadaj na motor? Swoją drogą zastanawiam sie jak mozna gubic portfel, komorke, laptopa,psa itp. Ciagle ktos cos na tym forum gubi i stara sie za jego pomoca odzyskac swoja zgube. Najlepiej wychodzac z domu nic ze soba nie zabierajcie, bedziecie miec pewnosc, ze nic nie zgubicie. No moze z wyjatkiem drogi powrotnej do domu co z takim rozgarnieciem jest calkiem realne.

do Adacho: bajka byla taka ze w portfelu byla moja pieczatka firmowa potrzebna do tankowania wahy na VAT

i akurat wiedzial ze ta pieczatka to ty?

jedyny prawdziwy jasio :}

No i co z tego że była pieczątka ? nie słyszałem żeby ktoś zgubił portfel z kaso w środku i odzyskał ten portfel z kwotą co była ,dokumenty to tak rozumiem sam kiedyś znalazłem i odałem saszetkę z dokumentami a miła pani sie zapytała czy może były jakieś pieniądze w środku również ja mowie że nie nie było a ona no tak nawet 50zł zabiorą ;) więc wiesz dokumenty to mało istotne ale kase zawsze zabiorą ;) a jak zgubiłaś telefon to pewnie ci wypadł na ulicy i po tym telefonie pewnie nic nie zostało jak się styknoł z asfaltem ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org