Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAŚWIADCZENIE O NIEKARALNOŚCI |
Wiem, że już było o tym ale to 2007 roku, może coś się zmieniło? WSZYSTKO JEST OK, TYLKO POWIEDZCIE MI, CZY MOZNA TO JAKOŚ ZAŁATWIĆ DROGĄ MAILOWĄ? I CZY TO WOGÓLE JEST AKTUALNE ŻE W TYM SĄDZIE NA DWORNEJ WYDAJĄ TE ZAŚWIADCZENIA? SŁUCHY MNIE DOSZŁY ŻE TERAZ BIAŁYSTOK, LUB WARSZAWA W GRĘ WCHODZI. DZIĘKI ZA WSZELKIE ODPOWIEDZI POZDRAWIAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAŚWIADCZENIE O NIEKARALNOŚCI |
Załatwisz wszystko na dwornej,wiem bo 2 tyg temu to robilem,przyjemnosc ta kosztuje 50 zl,droga mailowa raczej sie nie da bo potrzebny jest własnoreczny podpis,pozdrawiam
|
|
dzięki serdeczne za info. To już wszystko wiem:-) pozdrawiam:-)
|
|
tak na dwornej.jesli nie jestes karany masz od reki lecz jesli jestes karany kilka dni czekasz lub w warszawie masz od reki.moze to zrobic ktos za ciebie tylko musisz wydrukowac druk z internetu,wypelnic i podpisac a ktos moze za ciebie to zlozyc
|
|
a niewiecie ile czasu sie czeka na zatarcie ??? Who's Your daddy?!!!
|
|
he, całe szczeście że nie jestem (jeszcze) karana:-) ale jeśli ktoś ma upowążnienie notarialne do podpisywania za mnie wszelkich dokumentów i reprezentowania mnie to myślę że nie będę jednak potrzebna. ?? A tak przy okazji to wie ktoś ile kosztuje przetłumaczenie takiego dokumentu na jez. niemiecki? Pozdrawiam i dziękuję za od zew:-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |