poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAŚWIADCZENIE O NIEKARALNOŚCI

Wiem, że już było o tym ale to 2007 roku, może coś się zmieniło?

WSZYSTKO JEST OK, TYLKO POWIEDZCIE MI, CZY MOZNA TO JAKOŚ ZAŁATWIĆ DROGĄ MAILOWĄ? I CZY TO WOGÓLE JEST AKTUALNE ŻE W TYM SĄDZIE NA DWORNEJ WYDAJĄ TE ZAŚWIADCZENIA? SŁUCHY MNIE DOSZŁY ŻE TERAZ BIAŁYSTOK, LUB WARSZAWA W GRĘ WCHODZI.

DZIĘKI ZA WSZELKIE ODPOWIEDZI

POZDRAWIAM

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAŚWIADCZENIE O NIEKARALNOŚCI

Załatwisz wszystko na dwornej,wiem bo 2 tyg temu to robilem,przyjemnosc ta kosztuje 50 zl,droga mailowa raczej sie nie da bo potrzebny jest własnoreczny podpis,pozdrawiam

dzięki serdeczne za info. To już wszystko wiem:-)

pozdrawiam:-)

tak na dwornej.jesli nie jestes karany masz od reki lecz jesli jestes karany kilka dni czekasz lub w warszawie masz od reki.moze to zrobic ktos za ciebie tylko musisz wydrukowac druk z internetu,wypelnic i podpisac a ktos moze za ciebie to zlozyc

a niewiecie ile czasu sie czeka na zatarcie ???

Who's Your daddy?!!!

he, całe szczeście że nie jestem (jeszcze) karana:-) ale jeśli ktoś ma upowążnienie notarialne do podpisywania za mnie wszelkich dokumentów i reprezentowania mnie to myślę że nie będę jednak potrzebna. ??

A tak przy okazji to wie ktoś ile kosztuje przetłumaczenie takiego dokumentu na jez. niemiecki?

Pozdrawiam i dziękuję za od zew:-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org