Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilot od alarmu BMW e39 |
Witam.Wczoraj rozkręciłem pilocik od alarmu który jest na stałe razem z kluczem.Jest to sztandarowy alarm wbudowany w wyposażenie BMW e39.Po złożeniu pilota przestał on mi działać.Nie dość że nie reaguje na otwieranie zamykanie to nie świeci nawet diodka w pilocie czyli że nie jest on rozkodowany a kompletnie padnięty. A najlepsze że mam tylko jeden taki klucz. Macie jakieś rady co z tym zrobić jak naprawić??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilot od alarmu BMW e39 |
w jakim celu go rozkręcałeś? może źle włożyłeś baterie. albo najlepiej ją wymień na nową. jak wszystko działało to po co go rozkręcałeś w dodatku mając tylko jeden kluczyk? jest jedna zasada: jak coś działa to się do tego nie dotykaj, nie rozkręcaj, nie kombinuj. teraz trudno coś doradzić. szukales info na jakims forum bmw?prędzej tam ci moga pomoc.
|
|
Bo wcisnął mi się guzik od zamykania i nie chciał oddać. I chciałem to poprawić. Szukam na forum ale tam jest o kodowaniu ale pilocik musi działać można to poznać po migającej diodzie a w nim nic nie działa nawet dioda nie pyka.
|
|
to mozliwe że rozładowała ci się bateria jak przycisk był ciągle wciśnięty. zacznij od baterii.
|
|
Wymieniona dalej nic.
|
|
podleć z tym na sosnową tam jest koło siebie dwóch elektryków coś ci doradzą, póżniej auto tuning na legionów i serwis za polmozbytem.
|
|
w bezcennej jest reklama "dorobimy niemal każdy klucz z immobilizerem + pilot" - 0862198116 i nie jestem pracownikiem ani właścicielem
|
|
za polmozbytem już nic nie ma, bo przenieśli się na koniec nowogrodzkiej
|
|
przerwane zasilanie. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |