poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pilot od alarmu BMW e39

Witam.Wczoraj rozkręciłem pilocik od alarmu który jest na stałe razem z kluczem.Jest to sztandarowy alarm wbudowany w wyposażenie BMW e39.Po złożeniu pilota przestał on mi działać.Nie dość że nie reaguje na otwieranie zamykanie to nie świeci nawet diodka w pilocie czyli że nie jest on rozkodowany a kompletnie padnięty. A najlepsze że mam tylko jeden taki klucz. Macie jakieś rady co z tym zrobić jak naprawić??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pilot od alarmu BMW e39

w jakim celu go rozkręcałeś? może źle włożyłeś baterie. albo najlepiej ją wymień na nową. jak wszystko działało to po co go rozkręcałeś w dodatku mając tylko jeden kluczyk? jest jedna zasada: jak coś działa to się do tego nie dotykaj, nie rozkręcaj, nie kombinuj. teraz trudno coś doradzić. szukales info na jakims forum bmw?prędzej tam ci moga pomoc.

Bo wcisnął mi się guzik od zamykania i nie chciał oddać. I chciałem to poprawić. Szukam na forum ale tam jest o kodowaniu ale pilocik musi działać można to poznać po migającej diodzie a w nim nic nie działa nawet dioda nie pyka.

to mozliwe że rozładowała ci się bateria jak przycisk był ciągle wciśnięty. zacznij od baterii.

Wymieniona dalej nic.

podleć z tym na sosnową tam jest koło siebie dwóch elektryków coś ci doradzą, póżniej auto tuning na legionów i serwis za polmozbytem.

w bezcennej jest reklama "dorobimy niemal każdy klucz z immobilizerem + pilot" - 0862198116

i nie jestem pracownikiem ani właścicielem

za polmozbytem już nic nie ma, bo przenieśli się na koniec nowogrodzkiej

przerwane zasilanie.

MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org