Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jama |
Wybiera sie ktos dzis do Jamy?gdzie wogole w soboty imprezujecie skoro lokale swieca pustkami?:)z gory dzieki za jakies namiary na miejsce gdzie jest wiecej niz garstka osob:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jama |
Jak kto gdzie!!! w domu przed kompem ;):P oczywiście z browarkiem :)
|
|
jama smoka
|
|
Yama poszedłem tam ostatni raz poprostu syf... fitch77
|
|
pewnie "większość we Jeziorku" ;)))
|
|
jama??? daj sobie spokoj, syfidlo. znajdziesz tam tylko pomioty pseudo bogaczy łomżyńskich. A własciciel...cham razem z tymi koksiarzami przy drzwiach. Raz tam bylem tylko, rozsmieszylo mnie to:) wiecej nie ide.
|
|
ohoho jakie opinie, kiedys tam tłumy były, na parkiecie full ludu, a teraz? ostatnio nie bywam, to nie wiem... czyzby konkurencja działała ?
|
|
wkońcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
wczoraj byłam było niestety sporo ludzi (w amnesii 3 osoby) Jeszcze cieszy się powodzeniem na nasze nieszczęście Dawajcie za tydzień do Amnesii Pokażmy na co nas stać. Wszyscyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Akurat w Amnesji nie 3 osoby;p łącznie spokojnie około 40-50 na parkiecie się zebrało. Co kozak bo parkiet duży i nie trzeba robić śledzika w tańcu :) Konkurencja działa:) Wczoraj w Amnesji zrobili niespodziankę. Darmowe Drinki. Dobry marketing. Najważniejsze to dobra opinia o lokalu i wrażenia. Co do ochrony to jestem pozytywnie zszokowany. Człowiek wchodzi a tu proszę dziękuję zapraszam :D FRANCJA ELEGANCJA:D Przyjmując za "wzór" wawę nie spotkałem się z czymś takim. I jak zwykle do dociekliwych bo sporo tu takich. Nie jestem jak to mówią " z konkurencji" tylko student co ma trochę oleju w głowie a impreza to nie zwykłe "napij się i zapomnij" ;p
|
|
Pewnie niedlugo w amnesi wlasciciel bedzie dawal d...y za darmo zeby tylko sciagnac ludzi:)))) A poki co to temat jest bez sensu bo bylo juz ich setki. Ale spostzezenie jest takie; w amnesi-50 osob a jama pelna pewnie z ponad 200 osob takze nic dodac nic ujac wszystko jasne skad taki temat i opinie:))))
|
|
w amnesii bylo ponad 100 osób spokojnie. oczywiście w tej na poznanskiej. fajna sprawa z tymi drinkami ;p;p co do jamy ciasno tam troche. byłem w czwartek i nie bylo jak sie ruszyc na parkiecie. caly czas o inne osoby sie obijałem. a w amnesii luzik i ostro poszalec mozna
|
|
wsadź 60 osób na parkiet w Amnesji a w Jamie. Kolego...używasz argumentów a nie używasz logiki ;p Wiesz mam piwnicę... wczoraj poszedłem po górki.. PEŁNO LUDZI BYŁO :P
|
|
kamilek83 - tak przeglądałem twoje zdjęcia na Nk i zastanawiam sie jakim cudem ktoś wpuścił takie coś do yamy, nie wiem czy w ogóle gdzieś Ciebie wpuszczają :-) Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
I znowu te naj naj naj uh ah amnezje:)) jakiś czas był spokój na forum z tymi dwiema spelunami:))) I co sie okazało że jedna jest na sprzedaż a druga ma się ku końcowi też:)) A tak na marginesie w tych dwóch przybytkach na raz nie ma tyle ludzi co w jednej Yamie cały czas są za yama w tyle;) i to jest prawda która co niektótych w oczy kole:)
|
|
amnesia club (nie maxx) znalazła już swojego nowego właściciela. I od nowa poczytamy jakie to wszystko u nich naj, a reszta to syf.
|
|
mustapha... COŚ to cie zrobiło frajerze. hehe nie mam konta na nk. nie bawie sie w takie rzeczy dla dzieci jak ty.
|
|
Odszczekasz swoje słowa cioto........ Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |