wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jama

Wybiera sie ktos dzis do Jamy?gdzie wogole w soboty imprezujecie skoro lokale swieca pustkami?:)z gory dzieki za jakies namiary na miejsce gdzie jest wiecej niz garstka osob:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jama

Jak kto gdzie!!! w domu przed kompem ;):P oczywiście z browarkiem :)

jama smoka

Yama poszedłem tam ostatni raz poprostu syf...

fitch77

pewnie "większość we Jeziorku" ;)))

jama??? daj sobie spokoj, syfidlo. znajdziesz tam tylko pomioty pseudo bogaczy łomżyńskich. A własciciel...cham razem z tymi koksiarzami przy drzwiach. Raz tam bylem tylko, rozsmieszylo mnie to:) wiecej nie ide.

ohoho jakie opinie, kiedys tam tłumy były, na parkiecie full ludu, a teraz?
ostatnio nie bywam, to nie wiem... czyzby konkurencja działała ?

wkońcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wczoraj byłam było niestety sporo ludzi (w amnesii 3 osoby)

Jeszcze cieszy się powodzeniem na nasze nieszczęście

Dawajcie za tydzień do Amnesii
Pokażmy na co nas stać.

Wszyscyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akurat w Amnesji nie 3 osoby;p łącznie spokojnie około 40-50 na parkiecie się zebrało. Co kozak bo parkiet duży i nie trzeba robić śledzika w tańcu :)
Konkurencja działa:) Wczoraj w Amnesji zrobili niespodziankę. Darmowe Drinki. Dobry marketing. Najważniejsze to dobra opinia o lokalu i wrażenia.
Co do ochrony to jestem pozytywnie zszokowany. Człowiek wchodzi a tu proszę dziękuję zapraszam :D FRANCJA ELEGANCJA:D
Przyjmując za "wzór" wawę nie spotkałem się z czymś takim.

I jak zwykle do dociekliwych bo sporo tu takich.
Nie jestem jak to mówią " z konkurencji" tylko student co ma trochę oleju w głowie a impreza to nie zwykłe "napij się i zapomnij" ;p

Pewnie niedlugo w amnesi wlasciciel bedzie dawal d...y za darmo zeby tylko sciagnac ludzi:)))) A poki co to temat jest bez sensu bo bylo juz ich setki. Ale spostzezenie jest takie; w amnesi-50 osob a jama pelna pewnie z ponad 200 osob takze nic dodac nic ujac wszystko jasne skad taki temat i opinie:))))

w amnesii bylo ponad 100 osób spokojnie. oczywiście w tej na poznanskiej.
fajna sprawa z tymi drinkami ;p;p

co do jamy
ciasno tam troche. byłem w czwartek i nie bylo jak sie ruszyc na parkiecie. caly czas o inne osoby sie obijałem. a w amnesii luzik i ostro poszalec mozna

wsadź 60 osób na parkiet w Amnesji a w Jamie.
Kolego...używasz argumentów a nie używasz logiki ;p

Wiesz mam piwnicę... wczoraj poszedłem po górki.. PEŁNO LUDZI BYŁO :P

kamilek83 - tak przeglądałem twoje zdjęcia na Nk i zastanawiam sie jakim cudem ktoś wpuścił takie coś do yamy, nie wiem czy w ogóle gdzieś Ciebie wpuszczają :-)

Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)

I znowu te naj naj naj uh ah amnezje:)) jakiś czas był spokój na forum z tymi dwiema spelunami:))) I co sie okazało że jedna jest na sprzedaż a druga ma się ku końcowi też:)) A tak na marginesie w tych dwóch przybytkach na raz nie ma tyle ludzi co w jednej Yamie cały czas są za yama w tyle;) i to jest prawda która co niektótych w oczy kole:)

amnesia club (nie maxx) znalazła już swojego nowego właściciela.

I od nowa poczytamy jakie to wszystko u nich naj, a reszta to syf.

mustapha... COŚ to cie zrobiło frajerze. hehe nie mam konta na nk. nie bawie sie w takie rzeczy dla dzieci jak ty.

Odszczekasz swoje słowa cioto........

Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org