wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zespół maxius z grajewa- co sądzicie???

co sądzicie na temat zespołu maxiums z grajewa bo mam wesle niedługo i potrzebuje zespól ale wole pierw usłyszec opinie.....pomóżcie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zespół maxius z grajewa- co sądzicie???

co to znaczy "pierw" ?

no nie wiesz pierw to po Grajewsku najpierw

nie słyszałem bynajmniej o zespole "maxiums" jak już to obiło się o uszy "maximus" ale wiem ze to gorzki zespół jak ta wódka- masz tu numer 506297060 i dzwon bendzierz miała wesele jak ta lala powiedz ze jesteś od maurycego może ci opuszczo.

Mogę Ci polecić swój zespół,który grał u mnie na weselu,są suuperr 668130444

dziękuje P@wcio za wytłumaczenie z naszego na polski heheh a tak na poważnie to wiem jak oni graja bo tzn.zespół Maximus bo bawiłam sie z nimi na sylwestra ale wesele i sylwester to dwie różne sprawy więc chce wiedzieć czy umieja ładnie poprowadzić zabawe???
i pytanko do<skaki> jak nazywa sie ten zespół co mi polecasz???

Byłem na weselu gdzie grał zespół Maximus (trzech młodych chopaków) i mogę ci naprawde ich polecić. Grają fajną muzykę na samym przyjęciu, oczepiny też mają bardzo fajne. Wyjście z domu grają na dwóch akordeonach i tamburyn i powiem że nigdy jeszcze nie widziałem żeby ktoś tak dobrze grał na tych instrumentach.

dziękuję za wasze posty.... :) mam nadzieje że moje wesele również dobrze poprowadzą :)

słyszałem opinie że potrafią rozkręcić impreze w czerwcu będe na weselu gdzie będą oni grać a za rok na moim własnym

+++++++++++++++++++++++++++++++++++ i to nie dlatego,ze grajewiakiem jestem ale znam ludzi z zespołu i miałem przyjemność być na weselu przez nich prowadzonym. :) ZADOWOLENIE 100%

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org